1. شیرینی و کیک
  2. کیک ها

پـانـاکوتـای شکلاتـی با کارامل انبـه

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه مدت زمان پخت: 20 دقیقه مدت زمان خنک شدن: حداقل 8 ساعت میزان سختی بعمل آوری: متوسط
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

دسر شکلاتی

یکی از دسرهای فانتزی که با پودر فرنی گلها تهیه می گردد ، دسر شکلاتی می باشد که دستور تهیه آن در اختیار شما قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

خمیر پیتزای فوری

به آب ولرم و خمیر مایه را اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. روغن مایع و نمک و مقداری آرد اضافه کرده و باقاشق هم بزنید کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر در کاسه جمع شود خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرارداده و ورز دهید تا کاملا یکدست شود خمیر را در ظرف پیتزا کمی چرب شده با دست پهن کنید و مواد پیتزا دلخواه روی خمیر چیده و به مدت 30 دقیقه خمیر پیتزا را در فر از قبل گرم شده پخت نمایید
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی(بخش سوم)

با یافتن راه حل برای گروهی از اشتباهات رایج، می آموزیم چگونه شیرینی و یا غذای دلخواه خود را به بهترین شکل بعمل آوریم.
ادامه مطلب
  1. صبحانه

صبحانه ای مقوی با بلغور جو و پودر پروتئین وانیلی

- ابتدا بلغور جو دوسر را با مقدار مساوی از مایع مورد نظر ترکیب کنید. این مایع بسته به انتخاب شما می تواند شیر، ماست و یا حتی آب میوه باشد. اگر از جو خرد شده (تصویر سمت چپ در عکس بالای صفحه) استفاده می کنید بر میزان مایعات بیافزایید. و در صورت استفاده از جو نیمه آماده (تصویر سمت راست در عکس بالای صفحه) از میزان مایعات بکاهید. - در این مرحله می توانید از هر نوع افزودنی نظیر طعم دهنده یا ادویه ای خاص (مانند دارچین)، هر نوع شیرین کننده ای (مانند عسل یا شکر قهوه ای)، میوه های خشک شده (مانند کشمش) استفاده نمایید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

خلاقیت در تهیه میان وعده های سالم و لذیذ برای کودکان

تهیه میان وعده های سالم و در عین حال جذاب تمایل کودکان به خوردن مواد غذایی مفید را دو چندان می کند. ضمن اینکه آنها را با هنر تزیین غذا بشکلی بسیار ساده آشنا می نماید. در زیر با ارایه چند ایده ساده که میوه تشکیل دهنده همه آنها موز می باشد از شما نیز دعوت می کنیم تا در این کار خلاقانه سهیم شوید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

12 ابزار ضروری برای هر آشپزخانه ای (بخش اول)

داشتن شش وسیله زیر را برای هر آشپزخانه ای توصیه می کنیم. 1. چاقـوی سرآشپـز چاقوی سرآشپز همراه با تخته مخصوص خرد کردن مواد، از جمله مهم ترین ابزار موجود در یک آشپزخانه هستند. این کارد مناسب ساطوری کردن سبزیجات، خرد کردن سیر و پیاز، برش دادن میوه جات، صیفی جات، گوشت بدون استخوان، ماهی و مرغ (با استخوان های ظریف) و سایر کارهایی که می توان با یک کارد سرآشپز انجام داد، می باشد.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

تزیین تربچه با طرح گل ساکورا

تربچه معمولا در تمامی فصول در دسترس است، بهمین خاطر به روشی ساده تزیین آن را بشکل گل ساکورا همراه با تصاویر به شما می آموزیم. با افزودن چاشنی هنر به غذای خود، هنگام ارایه آن با تزیینات جانبی، تاثیر طعم لذیذ غذا را دو چندان نمایید.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15