1. غداهای ایرانی
  2. خورشت ها

خورش قورمه سبزی

گوشت را تکه‌تکه می‌کنیم و با پیاز سرخ کرده و زرد چوبه و سبزی آماده گلها کمی تفت داده سپس به همراه لوبیا و لیمو عمانی و سه یا چهار لیوان آب روی حرارت ملایم گذاشته تا خورش آهسته بجوشد و به روغن بیفتد
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

پاستای پاپریکا

پاستای پابریکا با پودر پابریکای گلها ودیگر چاشنیهای گلها قابل تهیه می باشد که در کنار ان برای سرو با پاستا روش تهیه میت بال نیز در اختیار کاربران قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. پلو ها

پلـو بـره زعفرانی با چاشنی پرتقال

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه مدت زمان پخت: 45 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش چهاردهم)

با یافتن راه حل برای گروهی از اشتباهات رایج، می آموزیم چگونه شیرینی و یا غذای دلخواه خود را به بهترین شکل بعمل آوریم.
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

پیتزا پاپ

شکر و آب گرم را در کاسه ای بریزید و خمیر مایه را روش بپاشید و روی کاسه رو بپوشانید و به مدت ۷-۸ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود و پف کند. بعد از اینکه مخمرها فعال شد، روغن زیتون را اضافه کنید و بعد نمک و آرد را کم کم اضافه کنید و با دست یا قاشق چوبی خوب مخلوط کنید تا یه خمیری درست بشه و بعد به سطح آردپاشی شده منتقل کنید و به مدت ۸ دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم و الاستیکی بشه.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نکاتی مفید در باره تخم مرغ

تخم مرغ يکی از مهمترین اجزای مورد استفاده در شيرينی پزی است که باعث حجم، رنگ، طعم، غلظت و غنی شدن شيرينی ها می گردد.پوسته تخم مرغ حاوی کلسیم، منیزیوم و فسفر است. سفیده، که بیشترین وزن تخم مرغ را تشکیل می دهد حاوی پروتئین (آلبومین) است و زرده تخم مرغ که حاوی چربی، پروتئین، املاح معدنی و انواع ویتامین است.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

پنگوئن های خوراکی با پنیر خامه ای (بخش اول)

پنگوئن های خوراکی با پنیر خامه ای ، بعنوان میان وعده ای لذیذ و یا برای تزیین سالاد، اردور و یا سایر غذاهای سرد قابل استفاده می باشد.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. تزئینات

آدم برفـی تخـم مرغـی

از آدم برفی های تخم مرغی هم بعنوان پیش غذا و هم برای تزیین ظرف سرو غذاهای سرد و یا سالاد می توانید استفاده کنید.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15