1. دسر و تزئینات
  2. مرباها

مربای آلو زرد

ظرف جاداری را پراز آب کرده روی حرارت گذاشته تا به جوش آید. آلوها را می شوییم و در آب جوش می ریزیم بعد از 30 ثانیه آن را در صافی می ریزیم و وقتی کمی خنک شد، پوست آنها را می کنیم. آلوها را داخل یک قابلمه لعابی می ریزیم و لابلای آن، شکر می ریزیم و می گذاریم یک شب بماند
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. کیک ها

کیکــــــ دارچین و ماست

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه مدت زمان پخت: 40 دقیقه مدت زمان خنک شدن: 60 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. خوراک ها

خوراک چیلی کان کارنه

در بین غذاهای ملل خوراک چیلی کان کارنه با استفاده از حبوبات وادویه ها و چاشنیهای گلها قابل تهیه می باشد که دستور تهیه آن ارائه می گردد
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

خوراک تاس کباب و هویج

در میان خوراکهای ایرانی ،خوراک تاس کباب با هویج از جمله غذاهای پرطرفدار می باشد که دستور تهیه آن به همراه تصاویر مربوطه در ادامه مطلب در اختیار کاربران عزیز قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. پلو ها

دمی گوجه

یکی از پرطرفدارترین پلوهای ایرانی دمی گوجه می باشد که با انواع ادویه ها و چاشنیهای گلها قابل طبخ می باشد که در ادامه روش تهیه در اختیار کاربران قرار میگیرد
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

چگونه شکلات را تمپر (temper)کنیم ؟

اگر بخواهید شکلات قالبی درست کنید باید از شکلات های پوششی استفاده کنید که نیاز به تمپرینگ دارد. اگر بدون تمپرینگ شکلات را گرم یا سرد کنید، بلورسازی کره کاکائو موجب ساخت بلورهایی با اندازه‌های مختلف (بلورهای بد) شده و شکلات شما شکفته می‌شود – یعنی مات شده و روی آن تکه‌های سفید ایجاد خواهد شد. همچنین به جای اینکه سفت و محکم شود، به طور ناخوشایندی شُل می‌شود.
ادامه مطلب
  1. نوشیدنی ها
  2. سرد نوش

موهیتو

یکی از نوشیدنیهای پرطرفدار جهت پذیرایی از مهمانان در منزل موهیتو می باشد که با موادی بسیار ساده و کم هزینه امکان تهیه آن وجود دارد
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. گریل و باربی کیو

میگوی کبابی با سس سیـر (غذای برزیلی)

مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه مدت زمان پخت: 20 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15