1. غداهای ایرانی
  2. خورشت ها

خورش قورمه سبزی

گوشت را تکه‌تکه می‌کنیم و با پیاز سرخ کرده و زرد چوبه و سبزی آماده گلها کمی تفت داده سپس به همراه لوبیا و لیمو عمانی و سه یا چهار لیوان آب روی حرارت ملایم گذاشته تا خورش آهسته بجوشد و به روغن بیفتد
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. تزئینات

آدم برفـی تخـم مرغـی

از آدم برفی های تخم مرغی هم بعنوان پیش غذا و هم برای تزیین ظرف سرو غذاهای سرد و یا سالاد می توانید استفاده کنید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش چهاردهم)

با یافتن راه حل برای گروهی از اشتباهات رایج، می آموزیم چگونه شیرینی و یا غذای دلخواه خود را به بهترین شکل بعمل آوریم.
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. پلو ها

پلـو بـره زعفرانی با چاشنی پرتقال

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه مدت زمان پخت: 45 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

پنگوئن های خوراکی با پنیر خامه ای (بخش اول)

پنگوئن های خوراکی با پنیر خامه ای ، بعنوان میان وعده ای لذیذ و یا برای تزیین سالاد، اردور و یا سایر غذاهای سرد قابل استفاده می باشد.
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

دلمه بلغور

بلغور را خیس کرده و با کمی نمک بپزید و ابکش نمایید. برنج و لپه را جداگانه بپزید . گوشت چرخکرده و پیازداغ را اضافه و کاملا سرخ کنید و رب گوجه و نمک و زردچوبه و سیر را به آن بیفزایید . سر فلفل دلمه ای ها را با چاقوی تیز جدا کرده و سپس در ماهیتابه با کمی روغن تفت داده در ظرف فر دو قاشق رب گوجه فرنگی و کمی پیاز داغ و نمک را افزوده یک پیمانه آب اضافه کنید
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. گریل و باربی کیو

میگو

یکی از انواع غذاهای گریل ، میگو می باشد که با پودر پفگی گلها قابل تهیه می باشد
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

چگونه دستور پخت را به نصف و یا یک سوم مقدار کاهش دهیم؟

در این مطلب با محاسبات نصف کردن مقاددیر دستور پخت آشنا میشویم:
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15