1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

کوکوی کـدو با چاشنی پنیر فتا

مدت زمان آماده سازی: 40 دقیقه مدت زمان پخت: 15 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

چیپـس سبزیجات با طعم رزمـاری

مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه مدت زمان پخت: 25 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. نوشیدنی ها
  2. دم نوش

شکلات داغ با طعم فندق

مدت زمان آماده سازی: 5 دقیقه مدت زمان پخت: 15 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. صبحانه

معجونی اشتها برانگیز از موز، کیوی و بلغور جو

بطور عمومی دستور بعمل آوردن جو برای معجون های پیش ساخته، بشرح زیر می باشد: 1. ابتدا بلغور جو دوسر را با مقدار مساوی از مایع مورد نظر ترکیب کنید. این مایع بسته به انتخاب شما می تواند شیر، ماست و یا حتی آب میوه باشد. اگر از جو خرد شده (تصویر سمت چپ در عکس بالای صفحه) استفاده می کنید بر میزان مایعات بیافزایید. و در صورت استفاده از جو نیمه آماده (تصویر سمت راست در عکس بالای صفحه) از میزان مایعات بکاهید. 2. در این مرحله می توانید از هر نوع افزودنی نظیر طعم دهنده یا ادویه ای خاص (مانند دارچین)، هر نوع شیرین کننده ای (مانند عسل یا شکر قهوه ای)، میوه های خشک شده (مانند کشمش) استفاده نمایید.
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. کیک ها

کیک شکلاتی

کیک شکلاتی با استفاده از پودر کاکائو گلها و بکینگ پودر گلها و آرد سفید گلها و مواد دیگر تهیه می گردد که پس از تهیه می توانید با سلیقه خود آن را تزئین نمایید
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. ترشی

ترشی گردو

گردوهارا در آب معمولی ریخته به مدت ده تا پانزده روز درجائی قرار داده و هر روز آب آنرا عوض می کنیم تا تلخی و سیاهی گردو خارج شود . پس از این مدت گردوها را خارج کرده . پوست سیاه روی آنرا می گیریم و با خلال دندان سطح روی آنرا سوراخ می کنیم و دو روز دیگر در آب سرد و تازه در یخچال قرار می دهیم و هربار آب تیره شد آنرا عوض می کنیم .
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. کیک ها

کیک سیب

با آرد سفید گلها ودارچین گلها میتوان کیک سیب را تهیه نمود که کیکی متفاوت خواهد بود
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

تارت بادمجان کبابی

برای تهیه خمیر، آرد و کره و نمک و ادویه را درون غذاساز بریزید تا به صورت گلوله‌های ریز در بیایند. زرده‌ تخم‌مرغ و آب را اضافه کنید تا خمیر سفتی حاصل شود. تصویر 6و7و8 خمیر را در سلفون پیچیده و یک ساعت در یخچال قرار دهید. روی سطح صافی، آرد بپاشید. خمیر را با وردنه باز کنید . سپس آنرا روی ظرف پای قرار داده و اضافه ها را با چاقوی تیز ببرید.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15