1. غداهای ایرانی
  2. آَش، آبگوشت و سوپ ها

آش رشته

با استفاده از رشته آش گلها وحبوبات و پیاز داغ و...گلها می توان یک غذای ایرانی پرطرفدار به نام آش رشته تهیه نمود که روش تهیه آن در ادامه در اختیار کاربران قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

دسر مغزدار

یکی از دسرهای فانتزی ، دسر مغردار می باشد که توصیه می گردد با پودر فرنی گلها تهیه گردد که با کلیک روی ادامه مطلب می توانید دستور تهیه آن را مشاهد نمایید
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. کیک ها

پـانـاکوتـای شکلاتـی با کارامل انبـه

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه مدت زمان پخت: 20 دقیقه مدت زمان خنک شدن: حداقل 8 ساعت میزان سختی بعمل آوری: متوسط
ادامه مطلب
  1. صبحانه

صبحانه ای مقوی با شکلات، موز و بلغور جـو

- ابتدا بلغور جو دوسر را با مقدار مساوی از مایع مورد نظر ترکیب کنید. این مایع بسته به انتخاب شما می تواند شیر، ماست و یا حتی آب میوه باشد. اگر از جو خرد شده (تصویر سمت چپ در عکس بالای صفحه) استفاده می کنید بر میزان مایعات بیافزایید. و در صورت استفاده از جو نیمه آماده (تصویر سمت راست در عکس بالای صفحه) از میزان مایعات بکاهید. - در این مرحله می توانید از هر نوع افزودنی نظیر طعم دهنده یا ادویه ای خاص (مانند دارچین)، هر نوع شیرین کننده ای (مانند عسل یا شکر قهوه ای)، میوه های خشک شده (مانند کشمش) استفاده نمایید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

دسر شکلاتی

یکی از دسرهای فانتزی که با پودر فرنی گلها تهیه می گردد ، دسر شکلاتی می باشد که دستور تهیه آن در اختیار شما قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

خلاقیت در تهیه میان وعده های سالم و لذیذ برای کودکان

تهیه میان وعده های سالم و در عین حال جذاب تمایل کودکان به خوردن مواد غذایی مفید را دو چندان می کند. ضمن اینکه آنها را با هنر تزیین غذا بشکلی بسیار ساده آشنا می نماید. در زیر با ارایه چند ایده ساده که میوه تشکیل دهنده همه آنها موز می باشد از شما نیز دعوت می کنیم تا در این کار خلاقانه سهیم شوید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی(بخش سوم)

با یافتن راه حل برای گروهی از اشتباهات رایج، می آموزیم چگونه شیرینی و یا غذای دلخواه خود را به بهترین شکل بعمل آوریم.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

12 ابزار ضروری برای هر آشپزخانه ای (بخش اول)

داشتن شش وسیله زیر را برای هر آشپزخانه ای توصیه می کنیم. 1. چاقـوی سرآشپـز چاقوی سرآشپز همراه با تخته مخصوص خرد کردن مواد، از جمله مهم ترین ابزار موجود در یک آشپزخانه هستند. این کارد مناسب ساطوری کردن سبزیجات، خرد کردن سیر و پیاز، برش دادن میوه جات، صیفی جات، گوشت بدون استخوان، ماهی و مرغ (با استخوان های ظریف) و سایر کارهایی که می توان با یک کارد سرآشپز انجام داد، می باشد.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15