1. فوت و فن

12 ابزار ضروری برای هر آشپزخانه ای (بخش دوم)

داشتن شش وسیله زیر را برای هر آشپزخانه ای توصیه می کنیم. 1. پیمانه های اندازه گیـری پیمانه های اندازه گیری در دو نوع فلزی و پلاستیکی با لبه های سر تخت برای اندازه گیری موادی همچون آرد، حبوبات و غلات استفاده می شود. پیمانه ها در چهار اندازه ی پیمانه کامل، 2/1 ، 3/1 و 4/1 موجود است. پیمانه ی مخصوص اندازه گیری مایعات نیز با گنجایش از یک تا چهار پیمانه در دو نوع پلاستیکی و شیشه ای (از جنسی که بتوان سطح مایعات را براحتی دید) وجود دارند.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. مرباها

مربای گردو سبز

گردوهارا در آب معمولی ریخته به مدت ده تا پانزده روز درجائی قرار داده و هر روز آب آنرا عوض می کنیم تا تلخی و سیاهی گردو خارج شود . پس از این مدت گردوها را خارج کرده . پوست سیاه روی آنرا می گیریم و با خلال دندان سطح روی آنرا سوراخ می کنیم و دو روز دیگر در آب سرد و تازه در یخچال قرار می دهیم و هربار آب تیره شد آنرا عوض می کنیم .
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. شیرینی ها

کوکیـز فلورانتیـن

مدت زمان آماده سازی: 10 الی 15 دقیقه مدت زمان پخت: 10 دقیقه مدت زمان خنک شدن: 20 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: متوسط
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

چگونه میوه آناناس تازه را برش دهید؟

برخی افراد از خرید میوه آناناس تازه خودداری می کنند، فقط بدلیل واهمه از جداسازی پوست آن و برش دادن گوشت این میوه لذیذ و مقوی. برای این کار کافیست یک کارد تیز و بزرگ آشپزخانه و یک تخته برش داشته باشید. با کمک تصاویر زیر براحتی می توانید یک آناناس بزرگ را براحتی به قطعات مکعبی شکل کوچک تبدیل کنید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نحوه خواندن صحیح دستورات شیرینی پزی

در این مقاله به ساده ترین و در عین حال مهم ترین گام در راه شیرینی پزی می پردازیم؛ یعنی دستور العمل پخت. دستور پخت شبیه به یک نقشه است، پس همانطور که باید نحوه خواندن یک نقشه را بدانیم، درست خواندن دستور پخت شیرینی نیز حائز اهمیت است.
ادامه مطلب
  1. غذاهای رژیمی

خوراک مرغ رژیمی

در این قسمت روش تهیه یک خوراک رژیمی در اختیار کاربران قرار می گیرد.خوراک مرغ رژیمی به راحتی قابل تهیه می باشد که در ادامه می توانید دستور تهیه آن را مشاهده نمایید
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. پلو ها

پلو میگو

با استفاده از انواع ادویه جات گلها و چاشنیهای گلها دستور تهیه پلو میگو در این بخش در اختیار کاربران عزیز قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

دسر سیب شکم پـر

در این مقاله، دسری فرانسوی با سیبی که درونش با شکلات بادامی و یا بدلخواه با شکلات فندقی (Nutella) پر و طعم دار شده و با پوششی از خمیر پفی (هزارلا) تزیین گردیده است، تقدیم شما می گردد
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15