1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

دلمه بلغور

بلغور را خیس کرده و با کمی نمک بپزید و ابکش نمایید. برنج و لپه را جداگانه بپزید . گوشت چرخکرده و پیازداغ را اضافه و کاملا سرخ کنید و رب گوجه و نمک و زردچوبه و سیر را به آن بیفزایید . سر فلفل دلمه ای ها را با چاقوی تیز جدا کرده و سپس در ماهیتابه با کمی روغن تفت داده در ظرف فر دو قاشق رب گوجه فرنگی و کمی پیاز داغ و نمک را افزوده یک پیمانه آب اضافه کنید
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. گریل و باربی کیو

میگو

یکی از انواع غذاهای گریل ، میگو می باشد که با پودر پفگی گلها قابل تهیه می باشد
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

چگونه دستور پخت را به نصف و یا یک سوم مقدار کاهش دهیم؟

در این مطلب با محاسبات نصف کردن مقاددیر دستور پخت آشنا میشویم:
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

ترافل های پذیرایی

یکی از دسرهای شکلاتی پرطرفدار ، ترافل های پذیرایی می باشد که با استفاده از پودر پسته ، بادام و نارگیل گلها تهیه می گردد
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

درختی از میوه

برای تزیین میز شام خود می توانید با ارائه درختی از میوه جات فصل، تحسین میهمانان خود را برانگیزید
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

سالاد برنج برزیلـی

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه مدت زمان پخت: 15 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

پنگوئن های خوراکی با پنیر خامه ای (بخش دوم)

پنگوئن های خوراکی با پنیر خامه ای ، قابل استفاده بعنوان میان وعده ای لذیذ و یا برای تزیین سالاد، اردور و یا سایر غذاهای سرد می باشد. تصاویر نمونه های مختلفی از پنگوئن های تزیینی خوراکی را در زیر برایتان ارائه نموده ایم:
ادامه مطلب
  1. صبحانه

صبحانه ای اشتهابرانگیز از گیلاس، کاکائـو و بلغور جـو

صبحانه و یا میان وعده ی خوشمزه ی شکلاتی و به سبک دسر که مقدمات آن را به راحتی می توان از شب قبل فراهم نمود. برای این میان وعده می توانید از بلغور جوی فاقد گلوتن استفاده کرده و یا آن را بدون بکارگیری مواد لبنی تهیه نمایید.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15