1. فوت و فن

تزیین تربچه با طرح گل ساکورا

تربچه معمولا در تمامی فصول در دسترس است، بهمین خاطر به روشی ساده تزیین آن را بشکل گل ساکورا همراه با تصاویر به شما می آموزیم. با افزودن چاشنی هنر به غذای خود، هنگام ارایه آن با تزیینات جانبی، تاثیر طعم لذیذ غذا را دو چندان نمایید.
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

خمیر پیتزای فوری

به آب ولرم و خمیر مایه را اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. روغن مایع و نمک و مقداری آرد اضافه کرده و باقاشق هم بزنید کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر در کاسه جمع شود خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرارداده و ورز دهید تا کاملا یکدست شود خمیر را در ظرف پیتزا کمی چرب شده با دست پهن کنید و مواد پیتزا دلخواه روی خمیر چیده و به مدت 30 دقیقه خمیر پیتزا را در فر از قبل گرم شده پخت نمایید
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. کیک ها

کیک دورنگ

یکی از کیکهای حرفه ای که می توان با پودر کیک گلها تهیه نمود کیک دورنگ است که دستور تهیه ان در اختیار کاربران در ادامه قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

12 ابزار ضروری برای هر آشپزخانه ای (بخش دوم)

داشتن شش وسیله زیر را برای هر آشپزخانه ای توصیه می کنیم. 1. پیمانه های اندازه گیـری پیمانه های اندازه گیری در دو نوع فلزی و پلاستیکی با لبه های سر تخت برای اندازه گیری موادی همچون آرد، حبوبات و غلات استفاده می شود. پیمانه ها در چهار اندازه ی پیمانه کامل، 2/1 ، 3/1 و 4/1 موجود است. پیمانه ی مخصوص اندازه گیری مایعات نیز با گنجایش از یک تا چهار پیمانه در دو نوع پلاستیکی و شیشه ای (از جنسی که بتوان سطح مایعات را براحتی دید) وجود دارند.
ادامه مطلب
  1. صبحانه

صبحانه ای مقوی با بلغور جو و پودر پروتئین وانیلی

- ابتدا بلغور جو دوسر را با مقدار مساوی از مایع مورد نظر ترکیب کنید. این مایع بسته به انتخاب شما می تواند شیر، ماست و یا حتی آب میوه باشد. اگر از جو خرد شده (تصویر سمت چپ در عکس بالای صفحه) استفاده می کنید بر میزان مایعات بیافزایید. و در صورت استفاده از جو نیمه آماده (تصویر سمت راست در عکس بالای صفحه) از میزان مایعات بکاهید. - در این مرحله می توانید از هر نوع افزودنی نظیر طعم دهنده یا ادویه ای خاص (مانند دارچین)، هر نوع شیرین کننده ای (مانند عسل یا شکر قهوه ای)، میوه های خشک شده (مانند کشمش) استفاده نمایید.
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

کتف مرغ کبابی در فر

یک کاسه متوسط بردارید ومواد رو با هم مخلوط کنین و به مدت 2 ساعت دریخچال قرار دهید. سپس بالهای مرغ رو داخل ظرف مخصوص فر بچینین و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید. سیب زمینی متوسط را بعلاوه قاچ کنید. داخل یه دستمال کاغذی ضخیم بپیچید و با آب کاملا مرطوب نمایید سپس در بشقابی قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه در میکرو فر گذاشته تا نرم شود . سیب زمینی را با کمی نمک و کره سرو نمایید.
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. کیک ها

کیک آناناس

یکی دیگر از کیکهای حرفه ای که با پودر کیک گلها قابل تهیه می باشد ، کیک آناناس می باشد که دستور تهیه آن بدون استفاده از فر در اختیار شما قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. شیرینی ها

کوکیـز فلورانتیـن

مدت زمان آماده سازی: 10 الی 15 دقیقه مدت زمان پخت: 10 دقیقه مدت زمان خنک شدن: 20 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: متوسط
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15