1. فوت و فن

نحوه برش دادن و جدا کردن پوست زنجبیل

زنجبیل بدلیل عطر و طعم منحصر بفردش به عنوان یک مکمل در بسیاری از غذاهای دلچسب از سیب زمینی سرخ کرده گرفته تا خورشت کاری و برخی از کیک ها و شیرینی ها استفاده می شود. زنجبیل تازه یک گیاه ریشه ای است با انشعابات غده ای شکل که دارای پوست نازکی می باشد.
ادامه مطلب
  1. صبحانه

صبحانه ای اشتهابرانگیز از گیلاس، کاکائـو و بلغور جـو

صبحانه و یا میان وعده ی خوشمزه ی شکلاتی و به سبک دسر که مقدمات آن را به راحتی می توان از شب قبل فراهم نمود. برای این میان وعده می توانید از بلغور جوی فاقد گلوتن استفاده کرده و یا آن را بدون بکارگیری مواد لبنی تهیه نمایید.
ادامه مطلب
  1. صبحانه

کرپ

کرپ یک صبحانه مقوی می باشد که در ادامه دستور تهیه آن در اختیار کاربران قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

پیتزا پاپ

شکر و آب گرم را در کاسه ای بریزید و خمیر مایه را روش بپاشید و روی کاسه رو بپوشانید و به مدت ۷-۸ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود و پف کند. بعد از اینکه مخمرها فعال شد، روغن زیتون را اضافه کنید و بعد نمک و آرد را کم کم اضافه کنید و با دست یا قاشق چوبی خوب مخلوط کنید تا یه خمیری درست بشه و بعد به سطح آردپاشی شده منتقل کنید و به مدت ۸ دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم و الاستیکی بشه.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش ششم)

افراد کم تجربه در امر آشپزی معمولا برای تفت دادن پیاز در ماهی تابه، پیش از افزودن روغن به آن، ماهی تابه را بر روی شعله اجاق به مدت کافی قرار نداده و آن را به حرارت لازم نمی رسانند. با کمی دقت در چنین حالتی، می بینید که پس از اضافه کردن روغن و پیاز، صدای جلز و ولز سرخ کردن را نمی شنوید. در صورتیکه در یک ماهی تابه داغ سبزیجات بلافاصله سرخ شده و در اطراف تکه مرغ، ماهی و یا گوشت نیز در اندک زمانی یک لایه نازک سرخ شده تشکیل می شود.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نکاتی مفید در نگهداری مواد غذایی خام (بخش آخر)

برای حفظ تردی و تازگی سبزیجات مزبور می توانید آنها را با فویل یا کاغذ آلومینیومی بسیار نازک و ظریف پوشانده، سپس در یخچال حداکثر تا چهار هفته نگاه دارید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش نهم)

مصیبت بارترین حالت برای یک کاسه از پاستای داغ زمانی است که رشته های آن بهم بچسبد و یا بدتر از آن، رشته ها جمع شده و بشکل یک توده چسبنده درآید. علت آن بدلیل حجم کم و کوچک بودن ظرف پخت نسبت به مقدار پاستا می باشد، چرا که رشته ها برای پختن و آزاد کردن نشاسته نیاز به فضای کافی دارند.
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. شیرینی ها

ترافل کلاسيک نعنايي

با پودر کاکائو گلها و شکلات های خرد شده و موادلازم دیگر می توان ترافیل کلاسیک نعنایی تهیه نمود
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15