1. فوت و فن

خلاقیت در تزیین غذای کودکان

برای غذای کودک تان با صرف کمی وقت و هزینه ای اندک ایده خلاقانه خود را عملی نمایید. با ایجاد تنوع و بکار گیری سلیقه شخصی تان، غذا را دلپذیرتر و اشتها برانگیز کنید. با دانستن علائق فرزندان تان و الهام گرفتن از داستانها و شخصیت های مورد علاقه ی آنها، می توان قوه خلاقه ی کودکان را نیز به چالش گرفت.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی(بخش هشتم)

با یافتن راه حل برای گروهی از اشتباهات رایج، می آموزیم چگونه شیرینی و یا غذای دلخواه خود را به بهترین شکل بعمل آوریم.
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

پاستای مرغ و سس سفید

فیله ها رو به صورت بلند برش دهید, کمی نمک و فلفل اضافه کنید و با کمی روغن زیتون تفت دهید تا کمی طلایی شود. ریحانها را درشت خرد کرده و اضافه نموده شعله را خیلی ملایم کرده در طرف را بسته و اجازه دهید فقط کمی ریحانها پخته شوند . ادویه کاری را بیفزایید و حرارت را خاموش نمایید. پاستا رو به روش معمول آبکش کنید و در قابلمه بریزید .سس را اضافه نموده و مرغ و ریحان را روی آن بریزید . در قابلمه را بسته و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد . سپس آنرا در ظرف مورد نظر سرو نمایید...
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش هفتم)

شما می توانید لوبیا سبز، بروکلی و یا مارچوبه را در ظرف حاوی آب در حال جوشیدن بمدت 3 الی 7 دقیقه قرار دهید (در همین مرحله رنگ سبز سبزیجات، درخشان تر شده و بافتی ترد پیدا می کند). در این مقطع برای حفظ رنگ و بافت سبزیجات، می بایستی به آنها شوک وارد کرد. لذا آنها را با کفگیری مشبک از آب جوش خارج کرده و در ظرفی حاوی آب یخ و یا در زیر آب سرد روان شیر ظرفشوئی بگیرید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نکاتی مفید در نگهداری مواد غذایی خام (بخش اول)

پیازهای خود را در یک جوراب شلواری نایلونی زنانه قرار داده و فواصل بین هر دو پیاز را با یک گره به جوراب، از یکدیگر جدا کنید. سپس آنها را مطابق تصویر در انباری منزل از سقف آویزان کنید. با این روش پیازها را می توانید تا چند ماه سالم نگه دارید.
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. خورشت ها

خورش قیمه

پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه یا زودپز تفت دهید. لپه را بشویید. گوشت را قطعه قطعه خرد کنید و با پیاز و لپه شسته شده تفت دهید. در موقع تفت دادن به مقدار کافی فلفل و زردچوبه هم به مواد اضافه کنید. همین که رنگ گوشت عوض شد، مقداری آب روی آن بریزید و بگذاریید با شعله ملایم بپزد. بعد از یک ساعت، لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده وبه همراه پدر گوجه فرنگی گلها به خورش اضافه کنید. سپس حرارت شعله را کم کنید تا خورش به آرامی بپزد و جا بیفتد. در انتهای پخت خورش ، نمک را به آن اضافه کنید. وقتی خورش به روغن افتاد و مواد خورش کاملاً پخت، شعله را خاموش کنید.
ادامه مطلب
  1. نوشیدنی ها
  2. سرد نوش

انبه یخی

انبه را در مخلوط‌ كن ريخته و خوب له كنيد. شير و شكر را اضافه كرده يك دقيقه هم زده و در قاب بستنی یخی ریخته و به مدت 6 ساعت در فریزر قرار دهید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش پانزدهم)

برای طعم دهی و استفاده از رایحه ی مطبوع کره در غذایی نظیر مرغ سرخ شده، کره را تفت داده و آن را کاراملی می کنند. اما روند انجام کار بسیار حساس است بخصوص از زمانیکه کره شروع به تیره شدن می کند، چرا که در کسری از ثانیه با ادامه حرارت ممکنست کره بسوزد.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15