1. دسر و تزئینات
  2. دسر

ترافل های پذیرایی

یکی از دسرهای شکلاتی پرطرفدار ، ترافل های پذیرایی می باشد که با استفاده از پودر پسته ، بادام و نارگیل گلها تهیه می گردد
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش چهاردهم)

با یافتن راه حل برای گروهی از اشتباهات رایج، می آموزیم چگونه شیرینی و یا غذای دلخواه خود را به بهترین شکل بعمل آوریم.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

درختی از میوه

برای تزیین میز شام خود می توانید با ارائه درختی از میوه جات فصل، تحسین میهمانان خود را برانگیزید
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

سالاد برنج برزیلـی

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه مدت زمان پخت: 15 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. تزئینات

آدم برفـی تخـم مرغـی

از آدم برفی های تخم مرغی هم بعنوان پیش غذا و هم برای تزیین ظرف سرو غذاهای سرد و یا سالاد می توانید استفاده کنید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

چگونه دستور پخت را به نصف و یا یک سوم مقدار کاهش دهیم؟

در این مطلب با محاسبات نصف کردن مقاددیر دستور پخت آشنا میشویم:
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

پنگوئن های خوراکی با پنیر خامه ای (بخش دوم)

پنگوئن های خوراکی با پنیر خامه ای ، قابل استفاده بعنوان میان وعده ای لذیذ و یا برای تزیین سالاد، اردور و یا سایر غذاهای سرد می باشد. تصاویر نمونه های مختلفی از پنگوئن های تزیینی خوراکی را در زیر برایتان ارائه نموده ایم:
ادامه مطلب
  1. آشپزی کودکان

فرنی سیب

1- فرنی را پس از سرد شدن در ظرف دردار ریخته و حداکثر تا 24 ساعت مصرف نمایید . در صورت تمایل می توانید آنرا در ظرف یخ قالبی ریخته منجمد نموده ، سپس در کیسه نایلونی ریخته و در فریزر به مدت یک ماه قرارداده و کم کم مصرف نمایید. 2- می توانید فرنی را با آب تهیه کرده و در آخر دو پیمانه "موجود در قوطی" از شیر خشک کودک به آن بیفزایید. 3- برای کودکان بالای یک سال و نیم می توانید از کمی شکر ترجیحا قهوه ای برای طعم دار کردن فرنی استفاده نمایید.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15