1. فوت و فن

چگونه شکلات را تمپر (temper)کنیم ؟

اگر بخواهید شکلات قالبی درست کنید باید از شکلات های پوششی استفاده کنید که نیاز به تمپرینگ دارد. اگر بدون تمپرینگ شکلات را گرم یا سرد کنید، بلورسازی کره کاکائو موجب ساخت بلورهایی با اندازه‌های مختلف (بلورهای بد) شده و شکلات شما شکفته می‌شود – یعنی مات شده و روی آن تکه‌های سفید ایجاد خواهد شد. همچنین به جای اینکه سفت و محکم شود، به طور ناخوشایندی شُل می‌شود.
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

چیپـس سبزیجات با طعم رزمـاری

مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه مدت زمان پخت: 25 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

خوراک تاس کباب و هویج

در میان خوراکهای ایرانی ،خوراک تاس کباب با هویج از جمله غذاهای پرطرفدار می باشد که دستور تهیه آن به همراه تصاویر مربوطه در ادامه مطلب در اختیار کاربران عزیز قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. گریل و باربی کیو

میگوی کبابی با سس سیـر (غذای برزیلی)

مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه مدت زمان پخت: 20 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

کوکوی کـدو با چاشنی پنیر فتا

مدت زمان آماده سازی: 40 دقیقه مدت زمان پخت: 15 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. نوشیدنی ها
  2. دم نوش

شکلات داغ با طعم فندق

مدت زمان آماده سازی: 5 دقیقه مدت زمان پخت: 15 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. گریل و باربی کیو

بنیه پیاز و کدو

بنیه پیاز و کدو یک نوع غذای گریل شده است که با پودر پفکی گلها، آرد ذرت گلها و لیمو فلفلی گلها تهیه می گردد
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. شیرینی ها

مافین سیب

در بین شیرینیها مافین سیب با دارچین گلها ، آرد گلها و بکینگ پودر گلها به همراه سایر موادلازم تهیه می گردد که روش تهیه در ادامه در اختیار کاربران قرار می گیرد
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15