1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی(بخش چهارم)

با یافتن راه حل برای گروهی از اشتباهات رایج، می آموزیم چگونه شیرینی و یا غذای دلخواه خود را به بهترین شکل بعمل آوریم.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

پنگوئن های خوراکی با پنیر خامه ای (بخش اول)

پنگوئن های خوراکی با پنیر خامه ای ، بعنوان میان وعده ای لذیذ و یا برای تزیین سالاد، اردور و یا سایر غذاهای سرد قابل استفاده می باشد.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

پنگوئن های خوراکی با پنیر خامه ای (بخش دوم)

پنگوئن های خوراکی با پنیر خامه ای ، قابل استفاده بعنوان میان وعده ای لذیذ و یا برای تزیین سالاد، اردور و یا سایر غذاهای سرد می باشد. تصاویر نمونه های مختلفی از پنگوئن های تزیینی خوراکی را در زیر برایتان ارائه نموده ایم:
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش پنجم)

با انجماد میوه های فصلی خانواده توت، برای زمستان خود ذخیره ای از این میوه های دلپذیر را فراهم می کنید. اما به هنگام خروج این میوه از حالت انجماد، میوه ای بسیار نرم، از فرم خارج شده و خیس تا حدی که آب آن کاملا خارج شده در اختیار خواهید داشت که حتی برای تهیه نوشیدنی اسموتی هم قابل استفاده نخواهد بود. اشکال کار در نحوه انجماد میوه می باشد؛ میوه هایی نظیر شاه توت، تمشک، توت فرنگی و امثال آن را تنها با قرار دادن در یک کیسه و انتقال به فریزر نمی توان به شکلی عالی منجمد و حفظ نمود
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

چگونه میوه آناناس تازه را برش دهید؟

برخی افراد از خرید میوه آناناس تازه خودداری می کنند، فقط بدلیل واهمه از جداسازی پوست آن و برش دادن گوشت این میوه لذیذ و مقوی. برای این کار کافیست یک کارد تیز و بزرگ آشپزخانه و یک تخته برش داشته باشید. با کمک تصاویر زیر براحتی می توانید یک آناناس بزرگ را براحتی به قطعات مکعبی شکل کوچک تبدیل کنید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نحوه برش دادن و جدا کردن پوست زنجبیل

زنجبیل بدلیل عطر و طعم منحصر بفردش به عنوان یک مکمل در بسیاری از غذاهای دلچسب از سیب زمینی سرخ کرده گرفته تا خورشت کاری و برخی از کیک ها و شیرینی ها استفاده می شود. زنجبیل تازه یک گیاه ریشه ای است با انشعابات غده ای شکل که دارای پوست نازکی می باشد.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش ششم)

افراد کم تجربه در امر آشپزی معمولا برای تفت دادن پیاز در ماهی تابه، پیش از افزودن روغن به آن، ماهی تابه را بر روی شعله اجاق به مدت کافی قرار نداده و آن را به حرارت لازم نمی رسانند. با کمی دقت در چنین حالتی، می بینید که پس از اضافه کردن روغن و پیاز، صدای جلز و ولز سرخ کردن را نمی شنوید. در صورتیکه در یک ماهی تابه داغ سبزیجات بلافاصله سرخ شده و در اطراف تکه مرغ، ماهی و یا گوشت نیز در اندک زمانی یک لایه نازک سرخ شده تشکیل می شود.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

درختی از میوه

برای تزیین میز شام خود می توانید با ارائه درختی از میوه جات فصل، تحسین میهمانان خود را برانگیزید
ادامه مطلب
1 2 3 4 5