1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

خوراک تاس کباب و هویج

در میان خوراکهای ایرانی ،خوراک تاس کباب با هویج از جمله غذاهای پرطرفدار می باشد که دستور تهیه آن به همراه تصاویر مربوطه در ادامه مطلب در اختیار کاربران عزیز قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. گریل و باربی کیو

بنیه پیاز و کدو

بنیه پیاز و کدو یک نوع غذای گریل شده است که با پودر پفکی گلها، آرد ذرت گلها و لیمو فلفلی گلها تهیه می گردد
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

چگونه شکلات را تمپر (temper)کنیم ؟

اگر بخواهید شکلات قالبی درست کنید باید از شکلات های پوششی استفاده کنید که نیاز به تمپرینگ دارد. اگر بدون تمپرینگ شکلات را گرم یا سرد کنید، بلورسازی کره کاکائو موجب ساخت بلورهایی با اندازه‌های مختلف (بلورهای بد) شده و شکلات شما شکفته می‌شود – یعنی مات شده و روی آن تکه‌های سفید ایجاد خواهد شد. همچنین به جای اینکه سفت و محکم شود، به طور ناخوشایندی شُل می‌شود.
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

کوکوی کـدو با چاشنی پنیر فتا

مدت زمان آماده سازی: 40 دقیقه مدت زمان پخت: 15 دقیقه میزان سختی بعمل آوری: آسان
ادامه مطلب
  1. صبحانه

معجونی اشتها برانگیز از موز، کیوی و بلغور جو

بطور عمومی دستور بعمل آوردن جو برای معجون های پیش ساخته، بشرح زیر می باشد: 1. ابتدا بلغور جو دوسر را با مقدار مساوی از مایع مورد نظر ترکیب کنید. این مایع بسته به انتخاب شما می تواند شیر، ماست و یا حتی آب میوه باشد. اگر از جو خرد شده (تصویر سمت چپ در عکس بالای صفحه) استفاده می کنید بر میزان مایعات بیافزایید. و در صورت استفاده از جو نیمه آماده (تصویر سمت راست در عکس بالای صفحه) از میزان مایعات بکاهید. 2. در این مرحله می توانید از هر نوع افزودنی نظیر طعم دهنده یا ادویه ای خاص (مانند دارچین)، هر نوع شیرین کننده ای (مانند عسل یا شکر قهوه ای)، میوه های خشک شده (مانند کشمش) استفاده نمایید.
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. شیرینی ها

مافین سیب

در بین شیرینیها مافین سیب با دارچین گلها ، آرد گلها و بکینگ پودر گلها به همراه سایر موادلازم تهیه می گردد که روش تهیه در ادامه در اختیار کاربران قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. کیک ها

کیک شکلاتی

کیک شکلاتی با استفاده از پودر کاکائو گلها و بکینگ پودر گلها و آرد سفید گلها و مواد دیگر تهیه می گردد که پس از تهیه می توانید با سلیقه خود آن را تزئین نمایید
ادامه مطلب
  1. نوشیدنی ها
  2. دم نوش

دمنوش گلابی و دارچین

گلابی را به چهار قسمت تقسیم نموده و دانه های ان را خارج کرده و به همراه پوست و یک تکه چوب دارچین در داخل قوری انداخته و به ان آب می افزاییم و لازم است که حدود ۳۰ دقیقه یا بیشتر دم بکشد تا گلابی کاملا پخته شود
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15