1. فوت و فن

درخت کریسمس پنیـری

ابزار مورد نیاز: کارد آشپزخانه قالب شیرینی بشکل ستاره سیخ چوبی کوتاه تخته کار
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. ترشی

ترشی انبه

انبه را خرد کنید نمک و فلفل وزردچوبه بزنید و به مدت 7ساعت در آفتاب بگذارید. سرکه، فلفل قرمز ساییده را روی حرارت بگذارید تاگرم شود،سپس انبه را درسرکه بریزید و ظرف را از روی حرارت برداید. روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید
ادامه مطلب
  1. نوشیدنی ها
  2. سرد نوش

شیر انبه

انبه را در مخلوط‌كن ريخته و خوب له كنيد. شير و شكر را اضافه كرده يك دقيقه هم زده و بعد خامه را افزوده سپس آن را داخل ليوان ريخته و يخ را اضافه كنيد
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نحوه صاف و یکدست کردن کیک با برش دادن افقی

صاف و یکدست کردن کیک با برش افقی، به چه معنا می باشد؟ کیک پس از پخت و خروج از فر، در حالت کلی بصورت صاف و تخت در نمی آید. معمولا کیک در مرکز پف کرده و بحالت گنبدی شکل ظاهر می شود. برش دادن کیک بصورت افقی، روشی است برای رفع ناصافی و قسمت گنبدی کیک و در نهایت یکدست کردن سطح کیک.
ادامه مطلب
  1. نوشیدنی ها
  2. سرد نوش

نوشیدنی توت فرنگی و لیمو

توت فرنگی را به همراه آب لیمو ترش وآب و کمی یخ درون مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید بطوریکه یخ خورد و ریز شود.مواد آماده را درون لیوان ریخته و سودا افزوده سرو نمایید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش پنجم)

با انجماد میوه های فصلی خانواده توت، برای زمستان خود ذخیره ای از این میوه های دلپذیر را فراهم می کنید. اما به هنگام خروج این میوه از حالت انجماد، میوه ای بسیار نرم، از فرم خارج شده و خیس تا حدی که آب آن کاملا خارج شده در اختیار خواهید داشت که حتی برای تهیه نوشیدنی اسموتی هم قابل استفاده نخواهد بود. اشکال کار در نحوه انجماد میوه می باشد؛ میوه هایی نظیر شاه توت، تمشک، توت فرنگی و امثال آن را تنها با قرار دادن در یک کیسه و انتقال به فریزر نمی توان به شکلی عالی منجمد و حفظ نمود
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

تارت گیلاس

آرد ، نمک و شکر را داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید سپس کره سرد را از یخچال خارج کنید و به تکه های کوچک خرد کنید و به مواد دیگر اضافه نمایید.کمی مخلوط کنید تا آرد و کره به خورد هم بروند ، پس از اینکه تکه های کره کمی با آرد مخلوط شد چند قاشق آب سرد اضافه و مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند و حالت خرده نان به خود بگیرند.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش سیزدهم)

ابتدا بگذارید تخم مرغ خارج شده از یخچال، به دمای محیط برسد. سپس سفیده را از زرده طوری جدا کنید که ذره ای ولو ریز و کوچک از زرده با سفیده قاطی نشود، چرا که با قاطی شدن این دو، سفیده بعمل نخواهد آمد. اگر پس از جدا کردن سفیده، حس کردید که به دمای محیط نرسیده است، آن را مدتی بهمان شکل بگذارید بماند. اینک با کمک همزن برقی و یا دستی تمیز و خشک، سفیده را در ظرفی مسی یا از جنس استیل با سرعت بالا هم بزنید تا حجیم شده و نوک پیدا کند. به بیانی دیگر با ادامه هم زدن، سفیده کمی سنگین شده و با برعکس گرفتن پره همزن، حالت نوک دار آن کاملا حفظ شده و باقی می ماند.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15