1. فوت و فن

نحوه برش دادن و جدا کردن پوست زنجبیل

زنجبیل بدلیل عطر و طعم منحصر بفردش به عنوان یک مکمل در بسیاری از غذاهای دلچسب از سیب زمینی سرخ کرده گرفته تا خورشت کاری و برخی از کیک ها و شیرینی ها استفاده می شود. زنجبیل تازه یک گیاه ریشه ای است با انشعابات غده ای شکل که دارای پوست نازکی می باشد.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. مرباها

مارمالاد گیلاس

گیلاس ها را می شوییم و دم آنها را می گیریم و هسته آنها را در می آوریم. سپس کمی له کرده و شکر را روی آن می ریزیم و می گذاریم یک شب تا صبح بماند و آب بیندازد. مواد را داخل یک قابلمه لعابی می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم و گاهی بهم می زنیم تا مارمالاد به جوش آید و مارمالاد، کاملاً سفت شود.
ادامه مطلب
  1. صبحانه

صبحانه ای اشتهابرانگیز از گیلاس، کاکائـو و بلغور جـو

صبحانه و یا میان وعده ی خوشمزه ی شکلاتی و به سبک دسر که مقدمات آن را به راحتی می توان از شب قبل فراهم نمود. برای این میان وعده می توانید از بلغور جوی فاقد گلوتن استفاده کرده و یا آن را بدون بکارگیری مواد لبنی تهیه نمایید.
ادامه مطلب
  1. صبحانه

کرپ

کرپ یک صبحانه مقوی می باشد که در ادامه دستور تهیه آن در اختیار کاربران قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

دلمه بلغور

بلغور را خیس کرده و با کمی نمک بپزید و ابکش نمایید. برنج و لپه را جداگانه بپزید . گوشت چرخکرده و پیازداغ را اضافه و کاملا سرخ کنید و رب گوجه و نمک و زردچوبه و سیر را به آن بیفزایید . سر فلفل دلمه ای ها را با چاقوی تیز جدا کرده و سپس در ماهیتابه با کمی روغن تفت داده در ظرف فر دو قاشق رب گوجه فرنگی و کمی پیاز داغ و نمک را افزوده یک پیمانه آب اضافه کنید
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش ششم)

افراد کم تجربه در امر آشپزی معمولا برای تفت دادن پیاز در ماهی تابه، پیش از افزودن روغن به آن، ماهی تابه را بر روی شعله اجاق به مدت کافی قرار نداده و آن را به حرارت لازم نمی رسانند. با کمی دقت در چنین حالتی، می بینید که پس از اضافه کردن روغن و پیاز، صدای جلز و ولز سرخ کردن را نمی شنوید. در صورتیکه در یک ماهی تابه داغ سبزیجات بلافاصله سرخ شده و در اطراف تکه مرغ، ماهی و یا گوشت نیز در اندک زمانی یک لایه نازک سرخ شده تشکیل می شود.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. ترشی

ترشی گردو

گردوهارا در آب معمولی ریخته به مدت ده تا پانزده روز درجائی قرار داده و هر روز آب آنرا عوض می کنیم تا تلخی و سیاهی گردو خارج شود . پس از این مدت گردوها را خارج کرده . پوست سیاه روی آنرا می گیریم و با خلال دندان سطح روی آنرا سوراخ می کنیم و دو روز دیگر در آب سرد و تازه در یخچال قرار می دهیم و هربار آب تیره شد آنرا عوض می کنیم .
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نکاتی مفید در باره تخم مرغ

تخم مرغ يکی از مهمترین اجزای مورد استفاده در شيرينی پزی است که باعث حجم، رنگ، طعم، غلظت و غنی شدن شيرينی ها می گردد.پوسته تخم مرغ حاوی کلسیم، منیزیوم و فسفر است. سفیده، که بیشترین وزن تخم مرغ را تشکیل می دهد حاوی پروتئین (آلبومین) است و زرده تخم مرغ که حاوی چربی، پروتئین، املاح معدنی و انواع ویتامین است.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15