1. فوت و فن

نکاتی مفید در نگهداری مواد غذایی خام (بخش اول)

پیازهای خود را در یک جوراب شلواری نایلونی زنانه قرار داده و فواصل بین هر دو پیاز را با یک گره به جوراب، از یکدیگر جدا کنید. سپس آنها را مطابق تصویر در انباری منزل از سقف آویزان کنید. با این روش پیازها را می توانید تا چند ماه سالم نگه دارید.
ادامه مطلب
  1. نوشیدنی ها
  2. سرد نوش

انبه یخی

انبه را در مخلوط‌ كن ريخته و خوب له كنيد. شير و شكر را اضافه كرده يك دقيقه هم زده و در قاب بستنی یخی ریخته و به مدت 6 ساعت در فریزر قرار دهید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش پانزدهم)

برای طعم دهی و استفاده از رایحه ی مطبوع کره در غذایی نظیر مرغ سرخ شده، کره را تفت داده و آن را کاراملی می کنند. اما روند انجام کار بسیار حساس است بخصوص از زمانیکه کره شروع به تیره شدن می کند، چرا که در کسری از ثانیه با ادامه حرارت ممکنست کره بسوزد.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

درخت کریسمس پنیـری

ابزار مورد نیاز: کارد آشپزخانه قالب شیرینی بشکل ستاره سیخ چوبی کوتاه تخته کار
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. ترشی

ترشی انبه

انبه را خرد کنید نمک و فلفل وزردچوبه بزنید و به مدت 7ساعت در آفتاب بگذارید. سرکه، فلفل قرمز ساییده را روی حرارت بگذارید تاگرم شود،سپس انبه را درسرکه بریزید و ظرف را از روی حرارت برداید. روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش پنجم)

با انجماد میوه های فصلی خانواده توت، برای زمستان خود ذخیره ای از این میوه های دلپذیر را فراهم می کنید. اما به هنگام خروج این میوه از حالت انجماد، میوه ای بسیار نرم، از فرم خارج شده و خیس تا حدی که آب آن کاملا خارج شده در اختیار خواهید داشت که حتی برای تهیه نوشیدنی اسموتی هم قابل استفاده نخواهد بود. اشکال کار در نحوه انجماد میوه می باشد؛ میوه هایی نظیر شاه توت، تمشک، توت فرنگی و امثال آن را تنها با قرار دادن در یک کیسه و انتقال به فریزر نمی توان به شکلی عالی منجمد و حفظ نمود
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

تارت گیلاس

آرد ، نمک و شکر را داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید سپس کره سرد را از یخچال خارج کنید و به تکه های کوچک خرد کنید و به مواد دیگر اضافه نمایید.کمی مخلوط کنید تا آرد و کره به خورد هم بروند ، پس از اینکه تکه های کره کمی با آرد مخلوط شد چند قاشق آب سرد اضافه و مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند و حالت خرده نان به خود بگیرند.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی(بخش

با انجماد میوه های فصلی خانواده توت، برای زمستان خود ذخیره ای از این میوه های دلپذیر را فراهم می کنید. اما به هنگام خروج این میوه از حالت انجماد، میوه ای بسیار نرم، از فرم خارج شده و خیس تا حدی که آب آن کاملا خارج شده در اختیار خواهید داشت که حتی برای تهیه نوشیدنی اسموتی هم قابل استفاده نخواهد بود. اشکال کار در نحوه انجماد میوه می باشد؛ میوه هایی نظیر شاه توت، تمشک، توت فرنگی و امثال آن را تنها با قرار دادن در یک کیسه و انتقال به فریزر نمی توان به شکلی عالی منجمد و حفظ نمود
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15