اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی(بخش

با انجماد میوه های فصلی خانواده توت، برای زمستان خود ذخیره ای از این میوه های دلپذیر را فراهم می کنید. اما به هنگام خروج این میوه از حالت انجماد، میوه ای بسیار نرم، از فرم خارج شده و خیس تا حدی که آب آن کاملا خارج شده در اختیار خواهید داشت که حتی برای تهیه نوشیدنی اسموتی هم قابل استفاده نخواهد بود. اشکال کار در نحوه انجماد میوه می باشد؛ میوه هایی نظیر شاه توت، تمشک، توت فرنگی و امثال آن را تنها با قرار دادن در یک کیسه و انتقال به فریزر نمی توان به شکلی عالی منجمد و حفظ نمود
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نکاتی مفید در نگهداری مواد غذایی خام (بخش سوم)

- نگهداری توت فرنگی و تمشک ترکیبی از یک واحد سرکه (اعم از سرکه سفید یا سرکه سیب) با ده واحد آب تهیه نمایید. توت فرنگی ها را در ظرف حاوی ترکیب مزبور شناور کرده، سپس آنها را در صافی بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. حال توت فرنگی ها را شسته و پس از خروج آب اضافی، آنها را در یخچال قرار دهید. به این روش می توانید تمشک را تا یک هفته و توت فرنگی را تا دو هفته بدون اینکه نرم شده و یا تغییر مزه دهد نگاه دارید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش دوازدهم)

پخت شیرینی بخصوص بیسکویت های زنجبیلی بسیار لذت بخش است مگر اینکه حاصل کار شما، شیرینی پهن و عریضی از آب درآید که شکل اصلی خود را از دست داده باشد. مشکل اصلی دمای مواد تشکیل دهنده می باشد، یعنی در مرحله مخلوط کردن مواد؛ کره به اندازه کافی سرد نبوده است.
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. نان ها

دونات

شیر رو با شکر مخلوط میکنیم و خمیر مایه رو در اون میریزیم و میذاریم کنار تا عمل بیاد. تخم مرغ ها رو با چنگال به خوبی میزنیم تا کاملا مخلوط بشن و کمی کف کنه. به کره هم کمی گرما بدید و هم بزنید تا کاملا ذوب بشه . بعد هم مخلوط تخم مرغ رو به کره ذوب شده اضافه میکنیم. مخمر رو که تا حالا باید عمل اومده باشه به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه میکنیم.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. ترشی

ترشی فوری

روغن مایع را در ماهیتابه ریخته هویج و فلفل رنگی را اضا فه میکنیم کمی تفت میدهیم و بقیه مواد را اضافه میکنیم در ظرف را میکذاریم با حرارت ملایم که هویج و فلفل کمی نرم شود . ترشی را در ظرف مناسب ریخته و در یخچال نگه داری نمایید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. ترشی

ترشی آلبالو

آلبالوها را شسته و دم آنرا بگیرید .و بگذارید خشک شود . شکر ،نمک ،سرکه را به همراه ترخون خشک روی حرارت گذاشته و کمی گرم شود . آلبالوها را اضافه کرده و ترشی را در ظرف شیشه ای ریخته و به مدت بک هفته در جای تاریک قرار دهید.
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. سوفله

سوفله پنیر

اول زرده تخم مرغ از سفیده جدا کنید. سپس سفیده را در یخچال قرار دهید و حرارت فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید . شکلات سفید را روی بخار آب قرار داده تا ذوب شود پنیر خامه ای را نیز افزوده از روی بخار آب برداشته و کاملا مخلوط کنید وانیل و زده را افزوده و بت همزن دستی بزنید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

تارت وارونه گلابی

فر رو از قبل روی 180 درجه سانتیگراد بگذارید. قالب رو با کره چرب کنین و گلابی های قاچ شده و کشمش رو داخلش بچینین . یک پیمانه شکر و 3/1 پیمانه آب رو داخل یک شیر جوش بریزین و روی حرارت تند بذارین تا کهربایی رنگ شده کره اضافی را افزوده. سپس کارامل رو روی گلابی ها بریزین .
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15