1. فوت و فن

نکاتی مفید در نگهداری مواد غذایی خام (بخش آخر)

برای حفظ تردی و تازگی سبزیجات مزبور می توانید آنها را با فویل یا کاغذ آلومینیومی بسیار نازک و ظریف پوشانده، سپس در یخچال حداکثر تا چهار هفته نگاه دارید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش نهم)

مصیبت بارترین حالت برای یک کاسه از پاستای داغ زمانی است که رشته های آن بهم بچسبد و یا بدتر از آن، رشته ها جمع شده و بشکل یک توده چسبنده درآید. علت آن بدلیل حجم کم و کوچک بودن ظرف پخت نسبت به مقدار پاستا می باشد، چرا که رشته ها برای پختن و آزاد کردن نشاسته نیاز به فضای کافی دارند.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش دوازدهم)

پخت شیرینی بخصوص بیسکویت های زنجبیلی بسیار لذت بخش است مگر اینکه حاصل کار شما، شیرینی پهن و عریضی از آب درآید که شکل اصلی خود را از دست داده باشد. مشکل اصلی دمای مواد تشکیل دهنده می باشد، یعنی در مرحله مخلوط کردن مواد؛ کره به اندازه کافی سرد نبوده است.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

درخت کریسمس پنیـری

ابزار مورد نیاز: کارد آشپزخانه قالب شیرینی بشکل ستاره سیخ چوبی کوتاه تخته کار
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش سیزدهم)

ابتدا بگذارید تخم مرغ خارج شده از یخچال، به دمای محیط برسد. سپس سفیده را از زرده طوری جدا کنید که ذره ای ولو ریز و کوچک از زرده با سفیده قاطی نشود، چرا که با قاطی شدن این دو، سفیده بعمل نخواهد آمد. اگر پس از جدا کردن سفیده، حس کردید که به دمای محیط نرسیده است، آن را مدتی بهمان شکل بگذارید بماند. اینک با کمک همزن برقی و یا دستی تمیز و خشک، سفیده را در ظرفی مسی یا از جنس استیل با سرعت بالا هم بزنید تا حجیم شده و نوک پیدا کند. به بیانی دیگر با ادامه هم زدن، سفیده کمی سنگین شده و با برعکس گرفتن پره همزن، حالت نوک دار آن کاملا حفظ شده و باقی می ماند.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش چهاردهم)

با یافتن راه حل برای گروهی از اشتباهات رایج، می آموزیم چگونه شیرینی و یا غذای دلخواه خود را به بهترین شکل بعمل آوریم.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش پانزدهم)

برای طعم دهی و استفاده از رایحه ی مطبوع کره در غذایی نظیر مرغ سرخ شده، کره را تفت داده و آن را کاراملی می کنند. اما روند انجام کار بسیار حساس است بخصوص از زمانیکه کره شروع به تیره شدن می کند، چرا که در کسری از ثانیه با ادامه حرارت ممکنست کره بسوزد.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نحوه صاف و یکدست کردن کیک با برش دادن افقی

صاف و یکدست کردن کیک با برش افقی، به چه معنا می باشد؟ کیک پس از پخت و خروج از فر، در حالت کلی بصورت صاف و تخت در نمی آید. معمولا کیک در مرکز پف کرده و بحالت گنبدی شکل ظاهر می شود. برش دادن کیک بصورت افقی، روشی است برای رفع ناصافی و قسمت گنبدی کیک و در نهایت یکدست کردن سطح کیک.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5