1. غداهای ایرانی
  2. خورشت ها

خورش قیمه

پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه یا زودپز تفت دهید. لپه را بشویید. گوشت را قطعه قطعه خرد کنید و با پیاز و لپه شسته شده تفت دهید. در موقع تفت دادن به مقدار کافی فلفل و زردچوبه هم به مواد اضافه کنید. همین که رنگ گوشت عوض شد، مقداری آب روی آن بریزید و بگذاریید با شعله ملایم بپزد. بعد از یک ساعت، لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده وبه همراه پدر گوجه فرنگی گلها به خورش اضافه کنید. سپس حرارت شعله را کم کنید تا خورش به آرامی بپزد و جا بیفتد. در انتهای پخت خورش ، نمک را به آن اضافه کنید. وقتی خورش به روغن افتاد و مواد خورش کاملاً پخت، شعله را خاموش کنید.
ادامه مطلب
  1. نوشیدنی ها
  2. سرد نوش

نوشیدنی توت فرنگی و لیمو

توت فرنگی را به همراه آب لیمو ترش وآب و کمی یخ درون مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید بطوریکه یخ خورد و ریز شود.مواد آماده را درون لیوان ریخته و سودا افزوده سرو نمایید.
ادامه مطلب
  1. نوشیدنی ها
  2. سرد نوش

شیر انبه

انبه را در مخلوط‌كن ريخته و خوب له كنيد. شير و شكر را اضافه كرده يك دقيقه هم زده و بعد خامه را افزوده سپس آن را داخل ليوان ريخته و يخ را اضافه كنيد
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش دوازدهم)

پخت شیرینی بخصوص بیسکویت های زنجبیلی بسیار لذت بخش است مگر اینکه حاصل کار شما، شیرینی پهن و عریضی از آب درآید که شکل اصلی خود را از دست داده باشد. مشکل اصلی دمای مواد تشکیل دهنده می باشد، یعنی در مرحله مخلوط کردن مواد؛ کره به اندازه کافی سرد نبوده است.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نکاتی مفید در نگهداری مواد غذایی خام (بخش سوم)

- نگهداری توت فرنگی و تمشک ترکیبی از یک واحد سرکه (اعم از سرکه سفید یا سرکه سیب) با ده واحد آب تهیه نمایید. توت فرنگی ها را در ظرف حاوی ترکیب مزبور شناور کرده، سپس آنها را در صافی بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. حال توت فرنگی ها را شسته و پس از خروج آب اضافی، آنها را در یخچال قرار دهید. به این روش می توانید تمشک را تا یک هفته و توت فرنگی را تا دو هفته بدون اینکه نرم شده و یا تغییر مزه دهد نگاه دارید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

خلاقیت در تزیین غذای کودکان

برای غذای کودک تان با صرف کمی وقت و هزینه ای اندک ایده خلاقانه خود را عملی نمایید. با ایجاد تنوع و بکار گیری سلیقه شخصی تان، غذا را دلپذیرتر و اشتها برانگیز کنید. با دانستن علائق فرزندان تان و الهام گرفتن از داستانها و شخصیت های مورد علاقه ی آنها، می توان قوه خلاقه ی کودکان را نیز به چالش گرفت.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. ترشی

ترشی فوری

روغن مایع را در ماهیتابه ریخته هویج و فلفل رنگی را اضا فه میکنیم کمی تفت میدهیم و بقیه مواد را اضافه میکنیم در ظرف را میکذاریم با حرارت ملایم که هویج و فلفل کمی نرم شود . ترشی را در ظرف مناسب ریخته و در یخچال نگه داری نمایید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. ترشی

ترشی آلبالو

آلبالوها را شسته و دم آنرا بگیرید .و بگذارید خشک شود . شکر ،نمک ،سرکه را به همراه ترخون خشک روی حرارت گذاشته و کمی گرم شود . آلبالوها را اضافه کرده و ترشی را در ظرف شیشه ای ریخته و به مدت بک هفته در جای تاریک قرار دهید.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15