1. غداهای ایرانی
  2. خورشت ها

خورش قورمه سبزی

گوشت را تکه‌تکه می‌کنیم و با پیاز سرخ کرده و زرد چوبه و سبزی آماده گلها کمی تفت داده سپس به همراه لوبیا و لیمو عمانی و سه یا چهار لیوان آب روی حرارت ملایم گذاشته تا خورش آهسته بجوشد و به روغن بیفتد
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

پنگوئن های خوراکی با پنیر خامه ای (بخش دوم)

پنگوئن های خوراکی با پنیر خامه ای ، قابل استفاده بعنوان میان وعده ای لذیذ و یا برای تزیین سالاد، اردور و یا سایر غذاهای سرد می باشد. تصاویر نمونه های مختلفی از پنگوئن های تزیینی خوراکی را در زیر برایتان ارائه نموده ایم:
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. گریل و باربی کیو

میگو

یکی از انواع غذاهای گریل ، میگو می باشد که با پودر پفگی گلها قابل تهیه می باشد
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

تارت بادمجان کبابی

برای تهیه خمیر، آرد و کره و نمک و ادویه را درون غذاساز بریزید تا به صورت گلوله‌های ریز در بیایند. زرده‌ تخم‌مرغ و آب را اضافه کنید تا خمیر سفتی حاصل شود. تصویر 6و7و8 خمیر را در سلفون پیچیده و یک ساعت در یخچال قرار دهید. روی سطح صافی، آرد بپاشید. خمیر را با وردنه باز کنید . سپس آنرا روی ظرف پای قرار داده و اضافه ها را با چاقوی تیز ببرید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. تزئینات

آدم برفـی تخـم مرغـی

از آدم برفی های تخم مرغی هم بعنوان پیش غذا و هم برای تزیین ظرف سرو غذاهای سرد و یا سالاد می توانید استفاده کنید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. ترشی

ترشی گردو

گردوهارا در آب معمولی ریخته به مدت ده تا پانزده روز درجائی قرار داده و هر روز آب آنرا عوض می کنیم تا تلخی و سیاهی گردو خارج شود . پس از این مدت گردوها را خارج کرده . پوست سیاه روی آنرا می گیریم و با خلال دندان سطح روی آنرا سوراخ می کنیم و دو روز دیگر در آب سرد و تازه در یخچال قرار می دهیم و هربار آب تیره شد آنرا عوض می کنیم .
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

پنگوئن های خوراکی با پنیر خامه ای (بخش اول)

پنگوئن های خوراکی با پنیر خامه ای ، بعنوان میان وعده ای لذیذ و یا برای تزیین سالاد، اردور و یا سایر غذاهای سرد قابل استفاده می باشد.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش نهم)

مصیبت بارترین حالت برای یک کاسه از پاستای داغ زمانی است که رشته های آن بهم بچسبد و یا بدتر از آن، رشته ها جمع شده و بشکل یک توده چسبنده درآید. علت آن بدلیل حجم کم و کوچک بودن ظرف پخت نسبت به مقدار پاستا می باشد، چرا که رشته ها برای پختن و آزاد کردن نشاسته نیاز به فضای کافی دارند.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15