1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش هفتم)

شما می توانید لوبیا سبز، بروکلی و یا مارچوبه را در ظرف حاوی آب در حال جوشیدن بمدت 3 الی 7 دقیقه قرار دهید (در همین مرحله رنگ سبز سبزیجات، درخشان تر شده و بافتی ترد پیدا می کند). در این مقطع برای حفظ رنگ و بافت سبزیجات، می بایستی به آنها شوک وارد کرد. لذا آنها را با کفگیری مشبک از آب جوش خارج کرده و در ظرفی حاوی آب یخ و یا در زیر آب سرد روان شیر ظرفشوئی بگیرید.
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

پاستای مرغ و سس سفید

فیله ها رو به صورت بلند برش دهید, کمی نمک و فلفل اضافه کنید و با کمی روغن زیتون تفت دهید تا کمی طلایی شود. ریحانها را درشت خرد کرده و اضافه نموده شعله را خیلی ملایم کرده در طرف را بسته و اجازه دهید فقط کمی ریحانها پخته شوند . ادویه کاری را بیفزایید و حرارت را خاموش نمایید. پاستا رو به روش معمول آبکش کنید و در قابلمه بریزید .سس را اضافه نموده و مرغ و ریحان را روی آن بریزید . در قابلمه را بسته و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد . سپس آنرا در ظرف مورد نظر سرو نمایید...
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

کتلت گیاهی

آب و پودر کتلت گلها را مخلوط کرده و برای 15 دقیقه کنار گذاشته و سپس تخم مرغ ها را بیفزایید از مایه کتلت به اندازه یک قاشق پر در روغن داغ ریخته و با پشت قاشق صاف کنید .حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید دو طرف کتلت کاملا طلایی شود.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نکاتی مفید در نگهداری مواد غذایی خام (بخش اول)

پیازهای خود را در یک جوراب شلواری نایلونی زنانه قرار داده و فواصل بین هر دو پیاز را با یک گره به جوراب، از یکدیگر جدا کنید. سپس آنها را مطابق تصویر در انباری منزل از سقف آویزان کنید. با این روش پیازها را می توانید تا چند ماه سالم نگه دارید.
ادامه مطلب
  1. نوشیدنی ها
  2. سرد نوش

انبه یخی

انبه را در مخلوط‌ كن ريخته و خوب له كنيد. شير و شكر را اضافه كرده يك دقيقه هم زده و در قاب بستنی یخی ریخته و به مدت 6 ساعت در فریزر قرار دهید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

درخت کریسمس پنیـری

ابزار مورد نیاز: کارد آشپزخانه قالب شیرینی بشکل ستاره سیخ چوبی کوتاه تخته کار
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش پانزدهم)

برای طعم دهی و استفاده از رایحه ی مطبوع کره در غذایی نظیر مرغ سرخ شده، کره را تفت داده و آن را کاراملی می کنند. اما روند انجام کار بسیار حساس است بخصوص از زمانیکه کره شروع به تیره شدن می کند، چرا که در کسری از ثانیه با ادامه حرارت ممکنست کره بسوزد.
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

پیتزا پاپ

شکر و آب گرم را در کاسه ای بریزید و خمیر مایه را روش بپاشید و روی کاسه رو بپوشانید و به مدت ۷-۸ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود و پف کند. بعد از اینکه مخمرها فعال شد، روغن زیتون را اضافه کنید و بعد نمک و آرد را کم کم اضافه کنید و با دست یا قاشق چوبی خوب مخلوط کنید تا یه خمیری درست بشه و بعد به سطح آردپاشی شده منتقل کنید و به مدت ۸ دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم و الاستیکی بشه.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15