1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش نهم)

مصیبت بارترین حالت برای یک کاسه از پاستای داغ زمانی است که رشته های آن بهم بچسبد و یا بدتر از آن، رشته ها جمع شده و بشکل یک توده چسبنده درآید. علت آن بدلیل حجم کم و کوچک بودن ظرف پخت نسبت به مقدار پاستا می باشد، چرا که رشته ها برای پختن و آزاد کردن نشاسته نیاز به فضای کافی دارند.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نکاتی مفید در نگهداری مواد غذایی خام (بخش آخر)

برای حفظ تردی و تازگی سبزیجات مزبور می توانید آنها را با فویل یا کاغذ آلومینیومی بسیار نازک و ظریف پوشانده، سپس در یخچال حداکثر تا چهار هفته نگاه دارید.
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. شیرینی ها

ترافل کلاسيک نعنايي

با پودر کاکائو گلها و شکلات های خرد شده و موادلازم دیگر می توان ترافیل کلاسیک نعنایی تهیه نمود
ادامه مطلب
  1. نوشیدنی ها
  2. سرد نوش

اسموتی رژیمی توت فرنگی

در دسته نوشیدنیها ، اسموتی توت فرنگی یکی از سردنوشهایی است که به راحتی با دستور تهیه زیر سرو می گردد
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی(بخش چهارم)

با یافتن راه حل برای گروهی از اشتباهات رایج، می آموزیم چگونه شیرینی و یا غذای دلخواه خود را به بهترین شکل بعمل آوریم.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نکاتی مفید در نگهداری مواد غذایی خام (بخش دوم)

برای نگهداری سالاد کاهویی تازه، بهتر است از یک دستمال کاغذی برای جذب رطوبت کاهو و پیشگیری از پژمردگی آن استفاده نمایید. ضمن اینکه روی ظرف سالاد را با نایلون طوری بپوشانید که هوا به داخل ظرف نفوذ نکند.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی(بخش هشتم)

با یافتن راه حل برای گروهی از اشتباهات رایج، می آموزیم چگونه شیرینی و یا غذای دلخواه خود را به بهترین شکل بعمل آوریم.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش هفتم)

شما می توانید لوبیا سبز، بروکلی و یا مارچوبه را در ظرف حاوی آب در حال جوشیدن بمدت 3 الی 7 دقیقه قرار دهید (در همین مرحله رنگ سبز سبزیجات، درخشان تر شده و بافتی ترد پیدا می کند). در این مقطع برای حفظ رنگ و بافت سبزیجات، می بایستی به آنها شوک وارد کرد. لذا آنها را با کفگیری مشبک از آب جوش خارج کرده و در ظرفی حاوی آب یخ و یا در زیر آب سرد روان شیر ظرفشوئی بگیرید.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15