1. دسر و تزئینات
  2. مرباها

مارمالاد گیلاس

گیلاس ها را می شوییم و دم آنها را می گیریم و هسته آنها را در می آوریم. سپس کمی له کرده و شکر را روی آن می ریزیم و می گذاریم یک شب تا صبح بماند و آب بیندازد. مواد را داخل یک قابلمه لعابی می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم و گاهی بهم می زنیم تا مارمالاد به جوش آید و مارمالاد، کاملاً سفت شود.
ادامه مطلب
  1. صبحانه

صبحانه ای اشتهابرانگیز از گیلاس، کاکائـو و بلغور جـو

صبحانه و یا میان وعده ی خوشمزه ی شکلاتی و به سبک دسر که مقدمات آن را به راحتی می توان از شب قبل فراهم نمود. برای این میان وعده می توانید از بلغور جوی فاقد گلوتن استفاده کرده و یا آن را بدون بکارگیری مواد لبنی تهیه نمایید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. تزئینات

آدم برفـی تخـم مرغـی

از آدم برفی های تخم مرغی هم بعنوان پیش غذا و هم برای تزیین ظرف سرو غذاهای سرد و یا سالاد می توانید استفاده کنید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

پنگوئن های خوراکی با پنیر خامه ای (بخش اول)

پنگوئن های خوراکی با پنیر خامه ای ، بعنوان میان وعده ای لذیذ و یا برای تزیین سالاد، اردور و یا سایر غذاهای سرد قابل استفاده می باشد.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نحوه برش دادن و جدا کردن پوست زنجبیل

زنجبیل بدلیل عطر و طعم منحصر بفردش به عنوان یک مکمل در بسیاری از غذاهای دلچسب از سیب زمینی سرخ کرده گرفته تا خورشت کاری و برخی از کیک ها و شیرینی ها استفاده می شود. زنجبیل تازه یک گیاه ریشه ای است با انشعابات غده ای شکل که دارای پوست نازکی می باشد.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. ترشی

ترشی گردو

گردوهارا در آب معمولی ریخته به مدت ده تا پانزده روز درجائی قرار داده و هر روز آب آنرا عوض می کنیم تا تلخی و سیاهی گردو خارج شود . پس از این مدت گردوها را خارج کرده . پوست سیاه روی آنرا می گیریم و با خلال دندان سطح روی آنرا سوراخ می کنیم و دو روز دیگر در آب سرد و تازه در یخچال قرار می دهیم و هربار آب تیره شد آنرا عوض می کنیم .
ادامه مطلب
  1. آشپزی کودکان

فرنی سیب

1- فرنی را پس از سرد شدن در ظرف دردار ریخته و حداکثر تا 24 ساعت مصرف نمایید . در صورت تمایل می توانید آنرا در ظرف یخ قالبی ریخته منجمد نموده ، سپس در کیسه نایلونی ریخته و در فریزر به مدت یک ماه قرارداده و کم کم مصرف نمایید. 2- می توانید فرنی را با آب تهیه کرده و در آخر دو پیمانه "موجود در قوطی" از شیر خشک کودک به آن بیفزایید. 3- برای کودکان بالای یک سال و نیم می توانید از کمی شکر ترجیحا قهوه ای برای طعم دار کردن فرنی استفاده نمایید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش چهاردهم)

با یافتن راه حل برای گروهی از اشتباهات رایج، می آموزیم چگونه شیرینی و یا غذای دلخواه خود را به بهترین شکل بعمل آوریم.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15