1. نوشیدنی ها
  2. سرد نوش

اسموتی رژیمی توت فرنگی

در دسته نوشیدنیها ، اسموتی توت فرنگی یکی از سردنوشهایی است که به راحتی با دستور تهیه زیر سرو می گردد
ادامه مطلب
  1. آشپزی کودکان

فرنی سیب

1- فرنی را پس از سرد شدن در ظرف دردار ریخته و حداکثر تا 24 ساعت مصرف نمایید . در صورت تمایل می توانید آنرا در ظرف یخ قالبی ریخته منجمد نموده ، سپس در کیسه نایلونی ریخته و در فریزر به مدت یک ماه قرارداده و کم کم مصرف نمایید. 2- می توانید فرنی را با آب تهیه کرده و در آخر دو پیمانه "موجود در قوطی" از شیر خشک کودک به آن بیفزایید. 3- برای کودکان بالای یک سال و نیم می توانید از کمی شکر ترجیحا قهوه ای برای طعم دار کردن فرنی استفاده نمایید.
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. شیرینی ها

ترافل کلاسيک نعنايي

با پودر کاکائو گلها و شکلات های خرد شده و موادلازم دیگر می توان ترافیل کلاسیک نعنایی تهیه نمود
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش ششم)

افراد کم تجربه در امر آشپزی معمولا برای تفت دادن پیاز در ماهی تابه، پیش از افزودن روغن به آن، ماهی تابه را بر روی شعله اجاق به مدت کافی قرار نداده و آن را به حرارت لازم نمی رسانند. با کمی دقت در چنین حالتی، می بینید که پس از اضافه کردن روغن و پیاز، صدای جلز و ولز سرخ کردن را نمی شنوید. در صورتیکه در یک ماهی تابه داغ سبزیجات بلافاصله سرخ شده و در اطراف تکه مرغ، ماهی و یا گوشت نیز در اندک زمانی یک لایه نازک سرخ شده تشکیل می شود.
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

دلمه بلغور

بلغور را خیس کرده و با کمی نمک بپزید و ابکش نمایید. برنج و لپه را جداگانه بپزید . گوشت چرخکرده و پیازداغ را اضافه و کاملا سرخ کنید و رب گوجه و نمک و زردچوبه و سیر را به آن بیفزایید . سر فلفل دلمه ای ها را با چاقوی تیز جدا کرده و سپس در ماهیتابه با کمی روغن تفت داده در ظرف فر دو قاشق رب گوجه فرنگی و کمی پیاز داغ و نمک را افزوده یک پیمانه آب اضافه کنید
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی(بخش چهارم)

با یافتن راه حل برای گروهی از اشتباهات رایج، می آموزیم چگونه شیرینی و یا غذای دلخواه خود را به بهترین شکل بعمل آوریم.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش هفتم)

شما می توانید لوبیا سبز، بروکلی و یا مارچوبه را در ظرف حاوی آب در حال جوشیدن بمدت 3 الی 7 دقیقه قرار دهید (در همین مرحله رنگ سبز سبزیجات، درخشان تر شده و بافتی ترد پیدا می کند). در این مقطع برای حفظ رنگ و بافت سبزیجات، می بایستی به آنها شوک وارد کرد. لذا آنها را با کفگیری مشبک از آب جوش خارج کرده و در ظرفی حاوی آب یخ و یا در زیر آب سرد روان شیر ظرفشوئی بگیرید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نکاتی مفید در نگهداری مواد غذایی خام (بخش دوم)

برای نگهداری سالاد کاهویی تازه، بهتر است از یک دستمال کاغذی برای جذب رطوبت کاهو و پیشگیری از پژمردگی آن استفاده نمایید. ضمن اینکه روی ظرف سالاد را با نایلون طوری بپوشانید که هوا به داخل ظرف نفوذ نکند.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15