1. فوت و فن

نکاتی مفید در نگهداری مواد غذایی خام (بخش سوم)

- نگهداری توت فرنگی و تمشک ترکیبی از یک واحد سرکه (اعم از سرکه سفید یا سرکه سیب) با ده واحد آب تهیه نمایید. توت فرنگی ها را در ظرف حاوی ترکیب مزبور شناور کرده، سپس آنها را در صافی بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. حال توت فرنگی ها را شسته و پس از خروج آب اضافی، آنها را در یخچال قرار دهید. به این روش می توانید تمشک را تا یک هفته و توت فرنگی را تا دو هفته بدون اینکه نرم شده و یا تغییر مزه دهد نگاه دارید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. ترشی

ترشی فوری

روغن مایع را در ماهیتابه ریخته هویج و فلفل رنگی را اضا فه میکنیم کمی تفت میدهیم و بقیه مواد را اضافه میکنیم در ظرف را میکذاریم با حرارت ملایم که هویج و فلفل کمی نرم شود . ترشی را در ظرف مناسب ریخته و در یخچال نگه داری نمایید.
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. آَش، آبگوشت و سوپ ها

سوپ گندم پرک

در راستای غذای ایرانی با ادویه ایرانی دستور تهیه سوپ گندم پرک با گندم پرک گلها در اختیار کاربران قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. ترشی

ترشی آلبالو

آلبالوها را شسته و دم آنرا بگیرید .و بگذارید خشک شود . شکر ،نمک ،سرکه را به همراه ترخون خشک روی حرارت گذاشته و کمی گرم شود . آلبالوها را اضافه کرده و ترشی را در ظرف شیشه ای ریخته و به مدت بک هفته در جای تاریک قرار دهید.
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. نان ها

دونات

شیر رو با شکر مخلوط میکنیم و خمیر مایه رو در اون میریزیم و میذاریم کنار تا عمل بیاد. تخم مرغ ها رو با چنگال به خوبی میزنیم تا کاملا مخلوط بشن و کمی کف کنه. به کره هم کمی گرما بدید و هم بزنید تا کاملا ذوب بشه . بعد هم مخلوط تخم مرغ رو به کره ذوب شده اضافه میکنیم. مخمر رو که تا حالا باید عمل اومده باشه به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه میکنیم.
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. خورشت ها

خورش قیمه

پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه یا زودپز تفت دهید. لپه را بشویید. گوشت را قطعه قطعه خرد کنید و با پیاز و لپه شسته شده تفت دهید. در موقع تفت دادن به مقدار کافی فلفل و زردچوبه هم به مواد اضافه کنید. همین که رنگ گوشت عوض شد، مقداری آب روی آن بریزید و بگذاریید با شعله ملایم بپزد. بعد از یک ساعت، لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده وبه همراه پدر گوجه فرنگی گلها به خورش اضافه کنید. سپس حرارت شعله را کم کنید تا خورش به آرامی بپزد و جا بیفتد. در انتهای پخت خورش ، نمک را به آن اضافه کنید. وقتی خورش به روغن افتاد و مواد خورش کاملاً پخت، شعله را خاموش کنید.
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی(بخش سوم)

با یافتن راه حل برای گروهی از اشتباهات رایج، می آموزیم چگونه شیرینی و یا غذای دلخواه خود را به بهترین شکل بعمل آوریم.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش سیزدهم)

ابتدا بگذارید تخم مرغ خارج شده از یخچال، به دمای محیط برسد. سپس سفیده را از زرده طوری جدا کنید که ذره ای ولو ریز و کوچک از زرده با سفیده قاطی نشود، چرا که با قاطی شدن این دو، سفیده بعمل نخواهد آمد. اگر پس از جدا کردن سفیده، حس کردید که به دمای محیط نرسیده است، آن را مدتی بهمان شکل بگذارید بماند. اینک با کمک همزن برقی و یا دستی تمیز و خشک، سفیده را در ظرفی مسی یا از جنس استیل با سرعت بالا هم بزنید تا حجیم شده و نوک پیدا کند. به بیانی دیگر با ادامه هم زدن، سفیده کمی سنگین شده و با برعکس گرفتن پره همزن، حالت نوک دار آن کاملا حفظ شده و باقی می ماند.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15