کرپ

کرپ یک صبحانه مقوی می باشد که در ادامه دستور تهیه آن در اختیار کاربران قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نحوه صاف و یکدست کردن کیک با برش دادن افقی

صاف و یکدست کردن کیک با برش افقی، به چه معنا می باشد؟ کیک پس از پخت و خروج از فر، در حالت کلی بصورت صاف و تخت در نمی آید. معمولا کیک در مرکز پف کرده و بحالت گنبدی شکل ظاهر می شود. برش دادن کیک بصورت افقی، روشی است برای رفع ناصافی و قسمت گنبدی کیک و در نهایت یکدست کردن سطح کیک.
ادامه مطلب
  1. صبحانه

پنکیک

همه مواد را با هم مخلوط کرده و از یک صافی درشت عبور دهید. یک ماهیتابه کوچک را روی حرارت ملایم قرار داده تا کمی داغ شود سپس یک قاشق سوپخوری روغن مایع در ان ریخته و پس از داغ شدن روغن به اندازه یک چهارم پیمانه از مایه را در تابه ریخته و پس از طلایی شدن یک طرف آنرا برگردانید و اجازه دهید سمت دیگر ان نیز طلایی شود
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش شانزدهم)

با یافتن راه حل برای گروهی از اشتباهات رایج، می آموزیم چگونه شیرینی و یا غذای دلخواه خود را به بهترین شکل بعمل آوریم.
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

کوکوسبزی

سبزی خشک را در 4 پیمانه اب حداقل به مدت یک ساعت خیس کرده و سپس با تخم مرغهای زده شده و باقی مواد با هم مخلوط کنین و حدود 2 الی 3 ق غ هم از روغن مایع داخلش بریزید .
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. خورشت ها

خورش بامیه و کاری

گوشت چرخکرده و نمک و فلفل و زردچوبه و پیازداغ را مخلوط کرده خوب ورز می دهیم و به اندازه گرده قلقلی می کنیم و کمی تفت می دهیم پیاز را نگینی کرده با کره وروغن سرخ کرده فقط تا حدی که پیاز نرم شود آرد را در کره و پیاز ریخته تا کمی سرخ شود سپس بامیه را افزوده و تفت می دهیم بعد کاری وفلفل را به آن اضافه کرده با 5/1 لیوان آب کاملا مخلوط میکنیم و قلقلی ها را به آن می افزاییم.سیب زمینی ها را هم خورد کرده به اندازه 4 سانتی و مکعبی و داخل خورش ریخته و اجازه میدهیم غذا جا بیفتد .
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. کیک ها

کیک هلو

در یک ظرف مواد خشک را مخلوط کرده و از الک بگذرانید. سپس در ظرفی دیگر گره و شکر را با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ شود، سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و مجددا مخلوط نمایید تا کاملا کرم رنگ شود . مواد خشک را کم کم افزوده و با کمک لیسک به آرامی مخلوط
ادامه مطلب
  1. آشپزی کودکان

فرنی موز

یکی دیگر ازفرنیهای مخصوص کودکان از 8 ماهگی به بعد ، فرنی موز می باشد که دستور تهیه آن به طور مشروح در اختیار کاربران عزیز قرار می گیرد
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15