1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش پانزدهم)

برای طعم دهی و استفاده از رایحه ی مطبوع کره در غذایی نظیر مرغ سرخ شده، کره را تفت داده و آن را کاراملی می کنند. اما روند انجام کار بسیار حساس است بخصوص از زمانیکه کره شروع به تیره شدن می کند، چرا که در کسری از ثانیه با ادامه حرارت ممکنست کره بسوزد.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش پنجم)

با انجماد میوه های فصلی خانواده توت، برای زمستان خود ذخیره ای از این میوه های دلپذیر را فراهم می کنید. اما به هنگام خروج این میوه از حالت انجماد، میوه ای بسیار نرم، از فرم خارج شده و خیس تا حدی که آب آن کاملا خارج شده در اختیار خواهید داشت که حتی برای تهیه نوشیدنی اسموتی هم قابل استفاده نخواهد بود. اشکال کار در نحوه انجماد میوه می باشد؛ میوه هایی نظیر شاه توت، تمشک، توت فرنگی و امثال آن را تنها با قرار دادن در یک کیسه و انتقال به فریزر نمی توان به شکلی عالی منجمد و حفظ نمود
ادامه مطلب

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی(بخش

با انجماد میوه های فصلی خانواده توت، برای زمستان خود ذخیره ای از این میوه های دلپذیر را فراهم می کنید. اما به هنگام خروج این میوه از حالت انجماد، میوه ای بسیار نرم، از فرم خارج شده و خیس تا حدی که آب آن کاملا خارج شده در اختیار خواهید داشت که حتی برای تهیه نوشیدنی اسموتی هم قابل استفاده نخواهد بود. اشکال کار در نحوه انجماد میوه می باشد؛ میوه هایی نظیر شاه توت، تمشک، توت فرنگی و امثال آن را تنها با قرار دادن در یک کیسه و انتقال به فریزر نمی توان به شکلی عالی منجمد و حفظ نمود
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. آَش، آبگوشت و سوپ ها

سوپ گندم پرک

در راستای غذای ایرانی با ادویه ایرانی دستور تهیه سوپ گندم پرک با گندم پرک گلها در اختیار کاربران قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

تارت گیلاس

آرد ، نمک و شکر را داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید سپس کره سرد را از یخچال خارج کنید و به تکه های کوچک خرد کنید و به مواد دیگر اضافه نمایید.کمی مخلوط کنید تا آرد و کره به خورد هم بروند ، پس از اینکه تکه های کره کمی با آرد مخلوط شد چند قاشق آب سرد اضافه و مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند و حالت خرده نان به خود بگیرند.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نکاتی مفید در نگهداری مواد غذایی خام (بخش سوم)

- نگهداری توت فرنگی و تمشک ترکیبی از یک واحد سرکه (اعم از سرکه سفید یا سرکه سیب) با ده واحد آب تهیه نمایید. توت فرنگی ها را در ظرف حاوی ترکیب مزبور شناور کرده، سپس آنها را در صافی بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. حال توت فرنگی ها را شسته و پس از خروج آب اضافی، آنها را در یخچال قرار دهید. به این روش می توانید تمشک را تا یک هفته و توت فرنگی را تا دو هفته بدون اینکه نرم شده و یا تغییر مزه دهد نگاه دارید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش دوازدهم)

پخت شیرینی بخصوص بیسکویت های زنجبیلی بسیار لذت بخش است مگر اینکه حاصل کار شما، شیرینی پهن و عریضی از آب درآید که شکل اصلی خود را از دست داده باشد. مشکل اصلی دمای مواد تشکیل دهنده می باشد، یعنی در مرحله مخلوط کردن مواد؛ کره به اندازه کافی سرد نبوده است.
ادامه مطلب
  1. نوشیدنی ها
  2. سرد نوش

نوشیدنی توت فرنگی و لیمو

توت فرنگی را به همراه آب لیمو ترش وآب و کمی یخ درون مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید بطوریکه یخ خورد و ریز شود.مواد آماده را درون لیوان ریخته و سودا افزوده سرو نمایید.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15