1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش هفتم)

شما می توانید لوبیا سبز، بروکلی و یا مارچوبه را در ظرف حاوی آب در حال جوشیدن بمدت 3 الی 7 دقیقه قرار دهید (در همین مرحله رنگ سبز سبزیجات، درخشان تر شده و بافتی ترد پیدا می کند). در این مقطع برای حفظ رنگ و بافت سبزیجات، می بایستی به آنها شوک وارد کرد. لذا آنها را با کفگیری مشبک از آب جوش خارج کرده و در ظرفی حاوی آب یخ و یا در زیر آب سرد روان شیر ظرفشوئی بگیرید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

ترایفل گیلاس

ترایفل ها دسرهایی متشکل از یک لایه کیک یا بیسکوییت ، میوه ،خامه می باشند . در ظرف دلخواه ابتدا یک لایه بیسکوییت خرد شده ریخته ، سپس با قهوه غلیظ کمی بیسکوییت ها را مرطوب نمایید.یک لایه خامه فرم گرفته و سپس گیلاس های بدون هسته و خرد شده بریزیدو در نهایت یک لایه نازک شیر عسلی ریخته و روی ترایفل را با گیلاس و بیسکوییت تزیین نمایید. دسر را تا زمان سرو در یخچال نگهدارید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی(بخش هشتم)

با یافتن راه حل برای گروهی از اشتباهات رایج، می آموزیم چگونه شیرینی و یا غذای دلخواه خود را به بهترین شکل بعمل آوریم.
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

پاستای مرغ و سس سفید

فیله ها رو به صورت بلند برش دهید, کمی نمک و فلفل اضافه کنید و با کمی روغن زیتون تفت دهید تا کمی طلایی شود. ریحانها را درشت خرد کرده و اضافه نموده شعله را خیلی ملایم کرده در طرف را بسته و اجازه دهید فقط کمی ریحانها پخته شوند . ادویه کاری را بیفزایید و حرارت را خاموش نمایید. پاستا رو به روش معمول آبکش کنید و در قابلمه بریزید .سس را اضافه نموده و مرغ و ریحان را روی آن بریزید . در قابلمه را بسته و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد . سپس آنرا در ظرف مورد نظر سرو نمایید...
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

درخت کریسمس پنیـری

ابزار مورد نیاز: کارد آشپزخانه قالب شیرینی بشکل ستاره سیخ چوبی کوتاه تخته کار
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش پنجم)

با انجماد میوه های فصلی خانواده توت، برای زمستان خود ذخیره ای از این میوه های دلپذیر را فراهم می کنید. اما به هنگام خروج این میوه از حالت انجماد، میوه ای بسیار نرم، از فرم خارج شده و خیس تا حدی که آب آن کاملا خارج شده در اختیار خواهید داشت که حتی برای تهیه نوشیدنی اسموتی هم قابل استفاده نخواهد بود. اشکال کار در نحوه انجماد میوه می باشد؛ میوه هایی نظیر شاه توت، تمشک، توت فرنگی و امثال آن را تنها با قرار دادن در یک کیسه و انتقال به فریزر نمی توان به شکلی عالی منجمد و حفظ نمود
ادامه مطلب

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی(بخش

با انجماد میوه های فصلی خانواده توت، برای زمستان خود ذخیره ای از این میوه های دلپذیر را فراهم می کنید. اما به هنگام خروج این میوه از حالت انجماد، میوه ای بسیار نرم، از فرم خارج شده و خیس تا حدی که آب آن کاملا خارج شده در اختیار خواهید داشت که حتی برای تهیه نوشیدنی اسموتی هم قابل استفاده نخواهد بود. اشکال کار در نحوه انجماد میوه می باشد؛ میوه هایی نظیر شاه توت، تمشک، توت فرنگی و امثال آن را تنها با قرار دادن در یک کیسه و انتقال به فریزر نمی توان به شکلی عالی منجمد و حفظ نمود
ادامه مطلب
  1. نوشیدنی ها
  2. سرد نوش

انبه یخی

انبه را در مخلوط‌ كن ريخته و خوب له كنيد. شير و شكر را اضافه كرده يك دقيقه هم زده و در قاب بستنی یخی ریخته و به مدت 6 ساعت در فریزر قرار دهید.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15