1. فوت و فن

نکاتی مفید در نگهداری مواد غذایی خام (بخش آخر)

برای حفظ تردی و تازگی سبزیجات مزبور می توانید آنها را با فویل یا کاغذ آلومینیومی بسیار نازک و ظریف پوشانده، سپس در یخچال حداکثر تا چهار هفته نگاه دارید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

درخت کریسمس پنیـری

ابزار مورد نیاز: کارد آشپزخانه قالب شیرینی بشکل ستاره سیخ چوبی کوتاه تخته کار
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی(بخش هشتم)

با یافتن راه حل برای گروهی از اشتباهات رایج، می آموزیم چگونه شیرینی و یا غذای دلخواه خود را به بهترین شکل بعمل آوریم.
ادامه مطلب

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی(بخش

با انجماد میوه های فصلی خانواده توت، برای زمستان خود ذخیره ای از این میوه های دلپذیر را فراهم می کنید. اما به هنگام خروج این میوه از حالت انجماد، میوه ای بسیار نرم، از فرم خارج شده و خیس تا حدی که آب آن کاملا خارج شده در اختیار خواهید داشت که حتی برای تهیه نوشیدنی اسموتی هم قابل استفاده نخواهد بود. اشکال کار در نحوه انجماد میوه می باشد؛ میوه هایی نظیر شاه توت، تمشک، توت فرنگی و امثال آن را تنها با قرار دادن در یک کیسه و انتقال به فریزر نمی توان به شکلی عالی منجمد و حفظ نمود
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

پاستای مرغ و سس سفید

فیله ها رو به صورت بلند برش دهید, کمی نمک و فلفل اضافه کنید و با کمی روغن زیتون تفت دهید تا کمی طلایی شود. ریحانها را درشت خرد کرده و اضافه نموده شعله را خیلی ملایم کرده در طرف را بسته و اجازه دهید فقط کمی ریحانها پخته شوند . ادویه کاری را بیفزایید و حرارت را خاموش نمایید. پاستا رو به روش معمول آبکش کنید و در قابلمه بریزید .سس را اضافه نموده و مرغ و ریحان را روی آن بریزید . در قابلمه را بسته و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد . سپس آنرا در ظرف مورد نظر سرو نمایید...
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نکاتی مفید در نگهداری مواد غذایی خام (بخش اول)

پیازهای خود را در یک جوراب شلواری نایلونی زنانه قرار داده و فواصل بین هر دو پیاز را با یک گره به جوراب، از یکدیگر جدا کنید. سپس آنها را مطابق تصویر در انباری منزل از سقف آویزان کنید. با این روش پیازها را می توانید تا چند ماه سالم نگه دارید.
ادامه مطلب
  1. نوشیدنی ها
  2. سرد نوش

انبه یخی

انبه را در مخلوط‌ كن ريخته و خوب له كنيد. شير و شكر را اضافه كرده يك دقيقه هم زده و در قاب بستنی یخی ریخته و به مدت 6 ساعت در فریزر قرار دهید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

تارت گیلاس

آرد ، نمک و شکر را داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید سپس کره سرد را از یخچال خارج کنید و به تکه های کوچک خرد کنید و به مواد دیگر اضافه نمایید.کمی مخلوط کنید تا آرد و کره به خورد هم بروند ، پس از اینکه تکه های کره کمی با آرد مخلوط شد چند قاشق آب سرد اضافه و مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند و حالت خرده نان به خود بگیرند.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15