1. دسر و تزئینات
  2. ترشی

ترشی انبه

انبه را خرد کنید نمک و فلفل وزردچوبه بزنید و به مدت 7ساعت در آفتاب بگذارید. سرکه، فلفل قرمز ساییده را روی حرارت بگذارید تاگرم شود،سپس انبه را درسرکه بریزید و ظرف را از روی حرارت برداید. روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید
ادامه مطلب
  1. نوشیدنی ها
  2. سرد نوش

شیر انبه

انبه را در مخلوط‌كن ريخته و خوب له كنيد. شير و شكر را اضافه كرده يك دقيقه هم زده و بعد خامه را افزوده سپس آن را داخل ليوان ريخته و يخ را اضافه كنيد
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. ترشی

ترشی آلبالو

آلبالوها را شسته و دم آنرا بگیرید .و بگذارید خشک شود . شکر ،نمک ،سرکه را به همراه ترخون خشک روی حرارت گذاشته و کمی گرم شود . آلبالوها را اضافه کرده و ترشی را در ظرف شیشه ای ریخته و به مدت بک هفته در جای تاریک قرار دهید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. ترشی

ترشی فوری

روغن مایع را در ماهیتابه ریخته هویج و فلفل رنگی را اضا فه میکنیم کمی تفت میدهیم و بقیه مواد را اضافه میکنیم در ظرف را میکذاریم با حرارت ملایم که هویج و فلفل کمی نرم شود . ترشی را در ظرف مناسب ریخته و در یخچال نگه داری نمایید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی(بخش سوم)

با یافتن راه حل برای گروهی از اشتباهات رایج، می آموزیم چگونه شیرینی و یا غذای دلخواه خود را به بهترین شکل بعمل آوریم.
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. پاستا و اسپاگتی

پیتزا پاپ

شکر و آب گرم را در کاسه ای بریزید و خمیر مایه را روش بپاشید و روی کاسه رو بپوشانید و به مدت ۷-۸ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود و پف کند. بعد از اینکه مخمرها فعال شد، روغن زیتون را اضافه کنید و بعد نمک و آرد را کم کم اضافه کنید و با دست یا قاشق چوبی خوب مخلوط کنید تا یه خمیری درست بشه و بعد به سطح آردپاشی شده منتقل کنید و به مدت ۸ دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم و الاستیکی بشه.
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل

کرپ

کرپ یک صبحانه مقوی می باشد که در ادامه دستور تهیه آن در اختیار کاربران قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش سیزدهم)

ابتدا بگذارید تخم مرغ خارج شده از یخچال، به دمای محیط برسد. سپس سفیده را از زرده طوری جدا کنید که ذره ای ولو ریز و کوچک از زرده با سفیده قاطی نشود، چرا که با قاطی شدن این دو، سفیده بعمل نخواهد آمد. اگر پس از جدا کردن سفیده، حس کردید که به دمای محیط نرسیده است، آن را مدتی بهمان شکل بگذارید بماند. اینک با کمک همزن برقی و یا دستی تمیز و خشک، سفیده را در ظرفی مسی یا از جنس استیل با سرعت بالا هم بزنید تا حجیم شده و نوک پیدا کند. به بیانی دیگر با ادامه هم زدن، سفیده کمی سنگین شده و با برعکس گرفتن پره همزن، حالت نوک دار آن کاملا حفظ شده و باقی می ماند.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15