1. فوت و فن

نکاتی مفید در نگهداری مواد غذایی خام (بخش اول)

پیازهای خود را در یک جوراب شلواری نایلونی زنانه قرار داده و فواصل بین هر دو پیاز را با یک گره به جوراب، از یکدیگر جدا کنید. سپس آنها را مطابق تصویر در انباری منزل از سقف آویزان کنید. با این روش پیازها را می توانید تا چند ماه سالم نگه دارید.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی (بخش پانزدهم)

برای طعم دهی و استفاده از رایحه ی مطبوع کره در غذایی نظیر مرغ سرخ شده، کره را تفت داده و آن را کاراملی می کنند. اما روند انجام کار بسیار حساس است بخصوص از زمانیکه کره شروع به تیره شدن می کند، چرا که در کسری از ثانیه با ادامه حرارت ممکنست کره بسوزد.
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. آَش، آبگوشت و سوپ ها

سوپ گندم پرک

در راستای غذای ایرانی با ادویه ایرانی دستور تهیه سوپ گندم پرک با گندم پرک گلها در اختیار کاربران قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

تارت گیلاس

آرد ، نمک و شکر را داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید سپس کره سرد را از یخچال خارج کنید و به تکه های کوچک خرد کنید و به مواد دیگر اضافه نمایید.کمی مخلوط کنید تا آرد و کره به خورد هم بروند ، پس از اینکه تکه های کره کمی با آرد مخلوط شد چند قاشق آب سرد اضافه و مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند و حالت خرده نان به خود بگیرند.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

نکاتی مفید در نگهداری مواد غذایی خام (بخش سوم)

- نگهداری توت فرنگی و تمشک ترکیبی از یک واحد سرکه (اعم از سرکه سفید یا سرکه سیب) با ده واحد آب تهیه نمایید. توت فرنگی ها را در ظرف حاوی ترکیب مزبور شناور کرده، سپس آنها را در صافی بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. حال توت فرنگی ها را شسته و پس از خروج آب اضافی، آنها را در یخچال قرار دهید. به این روش می توانید تمشک را تا یک هفته و توت فرنگی را تا دو هفته بدون اینکه نرم شده و یا تغییر مزه دهد نگاه دارید.
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

کتلت گیاهی

آب و پودر کتلت گلها را مخلوط کرده و برای 15 دقیقه کنار گذاشته و سپس تخم مرغ ها را بیفزایید از مایه کتلت به اندازه یک قاشق پر در روغن داغ ریخته و با پشت قاشق صاف کنید .حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید دو طرف کتلت کاملا طلایی شود.
ادامه مطلب
  1. نوشیدنی ها
  2. سرد نوش

نوشیدنی توت فرنگی و لیمو

توت فرنگی را به همراه آب لیمو ترش وآب و کمی یخ درون مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید بطوریکه یخ خورد و ریز شود.مواد آماده را درون لیوان ریخته و سودا افزوده سرو نمایید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. ترشی

ترشی انبه

انبه را خرد کنید نمک و فلفل وزردچوبه بزنید و به مدت 7ساعت در آفتاب بگذارید. سرکه، فلفل قرمز ساییده را روی حرارت بگذارید تاگرم شود،سپس انبه را درسرکه بریزید و ظرف را از روی حرارت برداید. روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15