1. فوت و فن

اشتباهات رایج شیرینی پـزی و آشپـزی(بخش سوم)

با یافتن راه حل برای گروهی از اشتباهات رایج، می آموزیم چگونه شیرینی و یا غذای دلخواه خود را به بهترین شکل بعمل آوریم.
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

تزیین تربچه با طرح گل ساکورا

تربچه معمولا در تمامی فصول در دسترس است، بهمین خاطر به روشی ساده تزیین آن را بشکل گل ساکورا همراه با تصاویر به شما می آموزیم. با افزودن چاشنی هنر به غذای خود، هنگام ارایه آن با تزیینات جانبی، تاثیر طعم لذیذ غذا را دو چندان نمایید.
ادامه مطلب
  1. شیرینی و کیک
  2. کیک ها

کیک آناناس

یکی دیگر از کیکهای حرفه ای که با پودر کیک گلها قابل تهیه می باشد ، کیک آناناس می باشد که دستور تهیه آن بدون استفاده از فر در اختیار شما قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

دسر شکلاتی

یکی از دسرهای فانتزی که با پودر فرنی گلها تهیه می گردد ، دسر شکلاتی می باشد که دستور تهیه آن در اختیار شما قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

چگونه میوه آناناس تازه را برش دهید؟

برخی افراد از خرید میوه آناناس تازه خودداری می کنند، فقط بدلیل واهمه از جداسازی پوست آن و برش دادن گوشت این میوه لذیذ و مقوی. برای این کار کافیست یک کارد تیز و بزرگ آشپزخانه و یک تخته برش داشته باشید. با کمک تصاویر زیر براحتی می توانید یک آناناس بزرگ را براحتی به قطعات مکعبی شکل کوچک تبدیل کنید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. مرباها

مربای آلو زرد

ظرف جاداری را پراز آب کرده روی حرارت گذاشته تا به جوش آید. آلوها را می شوییم و در آب جوش می ریزیم بعد از 30 ثانیه آن را در صافی می ریزیم و وقتی کمی خنک شد، پوست آنها را می کنیم. آلوها را داخل یک قابلمه لعابی می ریزیم و لابلای آن، شکر می ریزیم و می گذاریم یک شب بماند
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. آَش، آبگوشت و سوپ ها

آش رشته

با استفاده از رشته آش گلها وحبوبات و پیاز داغ و...گلها می توان یک غذای ایرانی پرطرفدار به نام آش رشته تهیه نمود که روش تهیه آن در ادامه در اختیار کاربران قرار می گیرد
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

12 ابزار ضروری برای هر آشپزخانه ای (بخش دوم)

داشتن شش وسیله زیر را برای هر آشپزخانه ای توصیه می کنیم. 1. پیمانه های اندازه گیـری پیمانه های اندازه گیری در دو نوع فلزی و پلاستیکی با لبه های سر تخت برای اندازه گیری موادی همچون آرد، حبوبات و غلات استفاده می شود. پیمانه ها در چهار اندازه ی پیمانه کامل، 2/1 ، 3/1 و 4/1 موجود است. پیمانه ی مخصوص اندازه گیری مایعات نیز با گنجایش از یک تا چهار پیمانه در دو نوع پلاستیکی و شیشه ای (از جنسی که بتوان سطح مایعات را براحتی دید) وجود دارند.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15