1. دسر و تزئینات
  2. تزئینات

پیش غذایی با تزیین کفشدوزک

دستور تهیه: 1. در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای و ماست را با هم ترکیب نموده تا یکدست و کرمی شود. سپس 1 قاشق سوپخوری از آن را در ظرفی جداگانه با افزودن چند قطره از رنگ مشکی، رنگی نموده و به یک قیف یکبار مصرف انتقال داده و در یخچال قرار دهید. 2. اینک پیازچه و جعفری خرد شده را بهمراه پودر سیر به باقیمانده مخلوط پنیر خامه ای و ماست اضافه نمایید. از ترکیب حاصل بمقدار لازم بر روی هر بیسکویت طوری قرار دهید که از لبه بیسکویت فاصله داشته باشد. 3. دو برش از گوجه فرنگی های مینیاتوری را با فاصله از یکدیگر (شبیه به بال کفشدوزک) بر روی لایه کرمی قرار دهید. برای سر کفشدوزک زیتون را در بالای گوجه فرنگی ها قرار دهید. اگر اندازه زیتون با سایز بیسکویت و گوجه ها مطابقت ندارد می توانید آن را از درازا دو نیم کرده و از یک نیمه ی آن برای سر استفاده کنید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. تزئینات

چگونه پوسته بیسکویتی برای انواع دسر تهیه کنیم

یکی از ساده ترین کراست ها یا پوسته ها انواع بیسکویتی آن است شما می توانید از هر نوع بیسکوییت دلخواه استفاده نمایید در تهیه آن می توانید از پودرکاکائو گلها نیز استفاده نمایید
ادامه مطلب
  1. صبحانه

صبحانه ای مقوی با بلغور جو و پودر پروتئین وانیلی

- ابتدا بلغور جو دوسر را با مقدار مساوی از مایع مورد نظر ترکیب کنید. این مایع بسته به انتخاب شما می تواند شیر، ماست و یا حتی آب میوه باشد. اگر از جو خرد شده (تصویر سمت چپ در عکس بالای صفحه) استفاده می کنید بر میزان مایعات بیافزایید. و در صورت استفاده از جو نیمه آماده (تصویر سمت راست در عکس بالای صفحه) از میزان مایعات بکاهید. - در این مرحله می توانید از هر نوع افزودنی نظیر طعم دهنده یا ادویه ای خاص (مانند دارچین)، هر نوع شیرین کننده ای (مانند عسل یا شکر قهوه ای)، میوه های خشک شده (مانند کشمش) استفاده نمایید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. مرباها

مربای گلابی جنگلی

گلابی جنگلی را از وسط نصف می کنیم و هسته ها را می گیریم. سپس نیمی از شکر و تمام گلابی جنگلی ها را لایه لایه در قابلمه ریخته و یکروز در یخچال قرار می دهیم. سپس نصف شکر و 2 لیوان آب را به گلابی جنگلی و شکر اضافه می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت میذاریم وقتی که جوش آمد حرارت را کم می کنیم و در ظرف را بسته اجازه می دهیم با حرارت ملایم یک ساعت بماند تا قوام پیدا کند.
ادامه مطلب
  1. غداهای ایرانی
  2. کباب ها و خوراک ها

کتف مرغ کبابی در فر

یک کاسه متوسط بردارید ومواد رو با هم مخلوط کنین و به مدت 2 ساعت دریخچال قرار دهید. سپس بالهای مرغ رو داخل ظرف مخصوص فر بچینین و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید. سیب زمینی متوسط را بعلاوه قاچ کنید. داخل یه دستمال کاغذی ضخیم بپیچید و با آب کاملا مرطوب نمایید سپس در بشقابی قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه در میکرو فر گذاشته تا نرم شود . سیب زمینی را با کمی نمک و کره سرو نمایید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. مرباها

مربای گردو سبز

گردوهارا در آب معمولی ریخته به مدت ده تا پانزده روز درجائی قرار داده و هر روز آب آنرا عوض می کنیم تا تلخی و سیاهی گردو خارج شود . پس از این مدت گردوها را خارج کرده . پوست سیاه روی آنرا می گیریم و با خلال دندان سطح روی آنرا سوراخ می کنیم و دو روز دیگر در آب سرد و تازه در یخچال قرار می دهیم و هربار آب تیره شد آنرا عوض می کنیم .
ادامه مطلب
  1. فوت و فن

خلاقیت در تهیه میان وعده های سالم و لذیذ برای کودکان

تهیه میان وعده های سالم و در عین حال جذاب تمایل کودکان به خوردن مواد غذایی مفید را دو چندان می کند. ضمن اینکه آنها را با هنر تزیین غذا بشکلی بسیار ساده آشنا می نماید. در زیر با ارایه چند ایده ساده که میوه تشکیل دهنده همه آنها موز می باشد از شما نیز دعوت می کنیم تا در این کار خلاقانه سهیم شوید.
ادامه مطلب
  1. دسر و تزئینات
  2. دسر

دسر مغزدار

یکی از دسرهای فانتزی ، دسر مغردار می باشد که توصیه می گردد با پودر فرنی گلها تهیه گردد که با کلیک روی ادامه مطلب می توانید دستور تهیه آن را مشاهد نمایید
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15