1. سلامت وتغذیه

آشنایی با پنج نوع پنیر پر مصرف

این پنیر با طعمی قوی و محرک اشتها، به مدت زمانی حدود 10 ماه نیاز دارد تا طعم واقعی اش آشکار شود. معمولا از رنده و یا تراشه های پنیر برای پوشش رویین پاستا و همچنین برای طعم دهی به برخی سوپ ها و غذای ریسوتو استفاده می گردد. پنیر پارمزان از جمله مواد اصلی و تشکیل دهنده سس پاستا نظیر سس آلفردو و سس پستو محسوب می شود. افراد زیادی علاقمند به ترکیب ذرت بو داده با پنیر پارمزان، برخی نان های ایتالیایی با این پنیر، رنده آن بر روی سالاد و استفاده از این پنیر در برخی سس ها می باشند.
ادامه مطلب
  1. کار و زندگی

کاشت زنجبیل درمنزل

هر آنچه که در آن زنجبیل بکار رفته است خوش طعم و دلپذیر است اعم از نان زنجبیلی، بیسکویت زنجبیلی، خوراک گوشت گوساله با زنجبیل، چای زنجبیلی و نظائر آن. زنجبیل در اشکالی مختلف در آشپزی و شیرینی پزی استفاده می شود که شامل زنجبیل تازه، پودر زنجبیل و زنجبیل شکری می باشد.
ادامه مطلب
  1. سلامت وتغذیه

تفاوت بین بیکینگ پودر و بیکینگ سودا

بیکینگ پودر و بیکینگ سودا، پودرهای سفید رنگ فاقد بویی هستند که کاربرد آنها بیشتر در پخت کیک ها می باشد. هر چند بین این دو نوع پودر تشابه ظاهری زیادی وجود دارد ولی به هیچ عنوان نمی توان آنها را جایگزین هم نمود. برای آشنایی بیشتر با مشخصات این دو نوع پودر کاربردی در صنعت پخت، در زیر مطالبی را برای تان ارائه می کنیم:
ادامه مطلب
  1. سلامت وتغذیه

نقش آرد، شکر، تخم مرغ و چربی ها در ترکیبات غذایی و شیرینی ها

گاهی اوقات به سادگی می توان با تهیه یک کتاب آشپزی و انتخاب یک دستور غذا، اقدام به خرید مواد تشکیل دهنده و آماده کردن غذای مورد نظر نمود. در طی این مدت هیچوقت به این فکر کرده اید که شما دقیقا از چه نوع موادی، به چه مقدار و به چه علت آنها را برای دستور غذایی تان تهیه کرده اید؟
ادامه مطلب
  1. غداهای ملل
  2. خوراک ها

خوراک چیلی کان کارنه

در بین غذاهای ملل خوراک چیلی کان کارنه با استفاده از حبوبات وادویه ها و چاشنیهای گلها قابل تهیه می باشد که دستور تهیه آن ارائه می گردد
ادامه مطلب
  1. کار و زندگی

13 ایده متفاوت برای آویختن مرتب روسری و شال

آیا مجموعه روسری و شال های شما هر روز بیشتر و بیشتر می شود؟ روسری و شال های زیبایی که شاید یکبار در سال استفاده شوند ولی بدلیل زیبایی منحصر بفردشان، حاضر به کنار گذاشتن شان نمی شوید. آیا بهنگام یافتن یک روسری خاص بخصوص هنگامیکه عجله دارید، هر بار دچار مشکل می شوید؟ نگهداری روسری ها بشکلی مرتب، خود هنر محسوب می شود. با مرور 13 ایده مرتب کردن روسری و شال ارائه شده در زیر، ما به کمک شما می آییم.
ادامه مطلب
  1. کار و زندگی

معرفی 11 عدد از بهترین ملزومات سیلیکونی برای استفاده در هر آشپزخانه ای (بخش دوم)

جنس سیلیکون برخلاف شیشه و بلور قابلیت پذیرش حرارت تا 230 درجه سانتیگراد را، بدون آسیب دیدن دارد. از دیگر محاسن این جنس، عدم خش افتادن و لکه پذیری و همچنین خاصیت بو نگرفتن آن است. در زیر به معرفی 6 عدد از پرمصرف ترین ابزار سیلیکونی قابل استفاده در آشپزخانه می پردازیم.
ادامه مطلب
  1. سلامت وتغذیه

فوایـد شنبلیـلـه

شنبلیله (Fenugreek) بعنوان یک گیاه و چاشنی در میان مردمان قاره آسیا شناخته شده و بسیار محبوب است. این گیاه نام خود را از نام لاتین گیاه یونجه یونانی گرفته است. در آشپزی هندی از دانه های زرد رنگ این گیاه بعنوان ادویه و همچنین نگاه دارنده استفاده می شود. ظاهر گیاه شبیه به شبدر وحشی می باشد. در طب سنتی هندی از خواص درمانی شنبلیله برای پیشگیری و مداوای برخی بیماری ها استفاده می شود.
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19