1. سلامت وتغذیه

بهترین جایگزین برای آرد کیک

آرد قابل استفاده برای پخت اکثر کیک ها، نوعی آرد است که به دفعات آسیاب شده است. این نوع آرد، پروتئین (حدود 8%) کمتری نسبت به آرد همه کاره دارد (10% الی 11%). پروتئین موجود در آرد نقش مهمی در شکل گیری کیک دارد.
ادامه مطلب
  1. محیط زیست

44 راهکار مقرون به صرفه در جهت حمایت از محیط زیست (بخش دوم)

2. بجای استفاده از باتری های یکبار مصرف از انواع قابل شارژ آن بهره ببرید. باتری ها چون حاوی مواد شیمیایی مضر هستند و در ساخت برخی از انواع آن از فلزات سنگینی نظیر سرب و جیوه استفاده می شود، قابل بازیافت نمی باشند. لذا رها کردن آنها در سطل زباله کار صحیحی نیست
ادامه مطلب
  1. محیط زیست

44 راهکار مقرون به صرفه در جهت حمایت از محیط زیست (بخش ششم)

حمایت از محیط زیست، به آن اندازه که شما تصور می کنید کار سختی نیست. با ایجاد یک تغییر در هفته ، به آرامی بسمت عملی شدن آن گام بر می دارید. شما نه فقط به تنهایی قادر به پیشگیری از آلودگی محیط زیست خواهید بود، بلکه الگویی برای اطرافیان خود محسوب خواهید شد. Jodi Helmer نویسنده کتاب The Green Year ، با ارائه 365 راهکار ساده و کم هزینه به شما می آموزد که چگونه با انجام یا رعایت مواردی ساده، در جهت حمایت از محیط زیست قدم بزرگی بردارید
ادامه مطلب
  1. سلامت وتغذیه

مداوای خانگی برای درد خار پاشنه ی پا (بخش اول)

خار پاشنه ی پا بیماری شایعی است که در اثر تجمع کلسیم در ساختار استخوانی پاشنه ی پا ایجاد می شود. این وضعیت ممکنست حداقل یکبار در طول زندگی هر فرد پیش بیاید بدون اینکه از آن مطلع شود، چرا که در بسیاری از افراد بدون علائم ظاهری بروز می کند. زمانیکه بر اثر تجمع کلسیم بافت های اطراف پاشنه ی پا متورم و ملتهب می شوند، درد خار پاشنه پا ظاهر می شود.
ادامه مطلب
  1. سلامت وتغذیه

4 دلیل برای توقف قرار دادن یک پا بر روی پای دیگر

شاید شما هم جزو آن دسته از افرادی باشید که در طی روز بهنگام نشستن، صرف غذا و یا در هنگام کار در پشت میز کارتان، پا روی پا می اندازید. عجیب تر از آن اینست که بطور ناخودآگاه ممکنست این کار را انجام دهید، یعنی در طی سالها به محض نشستن، بطور خودکار یک پا را بر روی پای دیگر قرار می دهید.
ادامه مطلب
  1. کار و زندگی

کاشت زنجبیل درمنزل

هر آنچه که در آن زنجبیل بکار رفته است خوش طعم و دلپذیر است اعم از نان زنجبیلی، بیسکویت زنجبیلی، خوراک گوشت گوساله با زنجبیل، چای زنجبیلی و نظائر آن. زنجبیل در اشکالی مختلف در آشپزی و شیرینی پزی استفاده می شود که شامل زنجبیل تازه، پودر زنجبیل و زنجبیل شکری می باشد.
ادامه مطلب
  1. سلامت وتغذیه

آشنایی با پنج نوع پنیر پر مصرف

این پنیر با طعمی قوی و محرک اشتها، به مدت زمانی حدود 10 ماه نیاز دارد تا طعم واقعی اش آشکار شود. معمولا از رنده و یا تراشه های پنیر برای پوشش رویین پاستا و همچنین برای طعم دهی به برخی سوپ ها و غذای ریسوتو استفاده می گردد. پنیر پارمزان از جمله مواد اصلی و تشکیل دهنده سس پاستا نظیر سس آلفردو و سس پستو محسوب می شود. افراد زیادی علاقمند به ترکیب ذرت بو داده با پنیر پارمزان، برخی نان های ایتالیایی با این پنیر، رنده آن بر روی سالاد و استفاده از این پنیر در برخی سس ها می باشند.
ادامه مطلب
  1. سلامت وتغذیه

نقش آرد، شکر، تخم مرغ و چربی ها در ترکیبات غذایی و شیرینی ها

گاهی اوقات به سادگی می توان با تهیه یک کتاب آشپزی و انتخاب یک دستور غذا، اقدام به خرید مواد تشکیل دهنده و آماده کردن غذای مورد نظر نمود. در طی این مدت هیچوقت به این فکر کرده اید که شما دقیقا از چه نوع موادی، به چه مقدار و به چه علت آنها را برای دستور غذایی تان تهیه کرده اید؟
ادامه مطلب
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19